Проф. Рубин: успешно лечение на ракови заболявания - Победих рака

Аз лично не се занимавам с Рак но надяваме се и тази статия да помогне. Взето е от предаване по телевизията. Макар и да използват различни квантови технологии това показва, че тези технологии помагат.

Технологиите на Кеше, например, помагат за лечението на рака, като поставят човека в цялостно мигнато-гравитационно енергийно поле. Правят сеанси два пъти на ден и така  лекуват тежки случаи на рак за около 2 седмици.

Аз лично се радвам на всички нови научни открития. Но нека не се заблуждаваме, за истински ефект май ще се наложи да промените начина си на живот; храна, движение и преминете към повече спокойствие и любов. 

Ето и репортажа:
Победих рака успешно лечение на рак алтернативна медицина проф. Йоанна Рубин раково, ракови заболяване
Победих Рака с Квантова - Физикална методика


Квантово изцеление
Проф. Рубин пише за успешното лечение на ракови заболявания

Проф. Рубин е изучавала теория на живата клетка, на плазмата, теория на полето, органична химия, квантова механика, електродинамика, атомна физика, психология…

Тя споделя, "Стотици са болните с диагнози рак, на които съм помогнала да се преборят с това страшно заболяване и да заживеят пълноценен и щастлив живот." Споделя Член-кореспондентът на Международния институт по алтернативна медицина проф. Йоанна Рубин, която повече от десетилетие се занимава успешно с лечение на ракови заболявания и има уникални резултати в практиката си.

Изучавах вътрешни болести, теория на живата клетка, на плазмата, теория на полето от физиката, квантова механика, електродинамика, атомна физика, органична химия, психология и др.  И докато чаках, водещите научни институти в света да открият окончателно решение да се справят с това страшно заболяване, разработих методики за лечение на различни заболявания, включително и за рак.
Победих рака успешно лечение на рак алтернативна медицина проф. Йоанна Рубин раково, ракови заболяване
Днес от постиженията ми се интересуват учени от медицински институти в някои държави в Европа. Същественото в тези методики е създаването на  енергийни полета с различни характеристики на вълната, които действат върху заболялата клетка. При това лечението е напълно безвредно и трайно.  Няма Канцерогенни разсейки.

Имам напълно излекувани случаи на левкемия, тумор в мозъка, рак на гърлото, рак на белия и черния дроб, скоротечен рак на стомаха, рак на гърдата, на дебелото черво, на пикочния мехур, на простатата, рак на яйчниците, на шийката на матката, на таза, на костите, на крайниците и др.

Понякога разсейките са свързани с  клиничните изследвания на рентген, скенер, мамографски и други подобни, поради това, че след изследването разсейките се увеличават, животът на болния се съкращава от вредните за организма му лъчения.

Не одобрявам и известните и скъпоструващи химиотерапии и лъчетерапии, от които в организма се натрупват много отрови. Няма средство, с което организмът да се освободи бързо от тях. Човек се подува или силно отслабва. Косата му опада. Възможно е всичко това да е съпроводено с често и неприятно повръщане и усилване на болките.

Не трябва да се избързва и с провеждането на хирургически операции, тъй като причините си остават и раковите клетки имат свойството често да се възстановяват наново.

Тя заявява, че Квантово-физикалните процедури, които използва за лекуване, са надеждни начини пациентът да се освободи сравнително лесно и бързо от връхлетялото го онкологично заболяване. Най-общо лечението може да продължи няколко дни или седмица без натрупване на отрови в организма, без опадване на косата и мъчително повръщане. Разсейките “се прибират”, а образуванията се стопяват и изчезват.

Коментар: На някои помагат и алоекомбуча, шийтаке и черен кимион... Ефекта от Квантовото енергийно лечение - болният се успокоява и преминава в кагегорията на здравите хора. Евтино бързо и функционално, дори приложимо в къщи; За Информация

Още на втория или третия ден след започване на квантово-физикално лечение - разсейките са “силно прибрани”, а туморът в мозъка например е намалял три пъти за учудване на цялото лекарско съсловие.

Разсейкигте могат да се отстранят за секунди, още преди човек да е разбрал, че е болен. Много важна истина, която установих в практиката си - онкологично болният, за да получи добро и ефикасно лечение, трябва да получава много любов от страна на лекуващите го лекари и близките му. Забелязала съм, че разсейките почват да растат при най-малкото напрежение. Не съм съгласна болният да научава диагнозата си, преди да бъде излекуван.

И така, с методиката за лечение, приложена на практика, може да се лекува рак, анорексия, мултипленна склероза, СПИН и други заболявания. Силните болки изчезват или се свеждат до много слаби усещания.” Проф. д-р Йоанна РУБИН
Победих рака успешно лечение на рак алтернативна медицина проф. Йоанна Рубин раково, ракови заболяване
Прочетете:

Победих рака успешно лечение на рак алтернативна медицина проф. Йоанна Рубин раково, ракови заболяване 

2 коментара:

  1. Благодаря че ни пишете.
    Квантова диагностика можем да направим и тя ще покаже коренни причини, които трябва да се остстранят, за да може възстановяването да стане бързо и лесно. Не се притеснявайте, това никак не е скъпо.

    Но за възстановяването е нужно бързо да се коригират няколко неща в организма.
    1. Много бързо и ударно трябва да се възстанови Ph баланса в организма.
    2. Същевременно трябва да се даде тласък на имунната система. Което е обратното на химиотерапията, която унищожава имунната система и отслабва силите на организма.
    3. Но най-важното е възстановяването на енергията на квантово ниво. Медицински факт е че всички болести са причинени от стрес. Това е негативна енергия натрупана в организма на квантово ниво. С Квантовия енергиен стик тя може да се изчисти и коригира.

    Можете да си го направите сами в къщи.
    За квантовия стик можете да прочетете доста в страницата ни:
    kvantovo-lechenie.blogspot.bg

    ОтговорИзтриване
  2. Това е ценна информация. Всички ние можем да помогнем на наши познати, болни от рак или други болсети предизвикани от стреса - на които Квантовото енергийно лечение би помогнало:

    Купете няколко квантови писалки и пратете на ваши познати със сериозни заболявания. Но е добре сте сигурни, че ще знаят как да го ползвате ефективно, защото стоейки в шкава квантовата писалка няма да ги излекува, а само ако я ползват. Така че не ги давайте на непознати, които не знаят как да я ползват.

    Не забравяйте, че любовта, желанието и инвестирането са тези които лекуват, а тези нови технически изобретения са само инструменти, които спомагат процеса.

    ОтговорИзтриване

Най-посещаваните публикации