Лечение с Нулева Енергия: Комбиниран стик с Американска и Японска технология


Лечение с Нулева Енергия: 
Комбиниран стик с Американска и Японска технология


КОМБИНИРАН СТИК
  
Комбинирания стик е съчетание на 2 или 3 технологии; Американската, Японската и тази от Космо диска. Не е скъп, както тези от 300-600 лв., но далеч надминава по лечебни качества евтините версии, които са по-скоро за зареждане на храната и водата. Силния ефект идва от комбинираното въздействие.

За досегашните представи за лечение, бързите резултати от използването на Квантовия стик с нулева енергия, са трудни за възприемане. Едно, две, три (и половина) и възстановяваш своят енергиен баланс. Но не случайно го наричат 'Магическа пръчка'. За една-две сесии от по 30 мин. се освобождавате от болки, които са ви измъчвали години.

Това е Квантова революция в лечението. Нашите прадядовци са изпитали същото недоумение когато за първи път са се запознали с електричеството. Това е било свръхнова технология за тях. Когато в началото на ХХ век се появява този «инструмент на бъдещето", много от нас гледат с недоверие и недоумение как другите бързо лекуват с тази Квантова писалка. За някои това е инструмент на бъдещето. Но ако сте получили информацията и разберете как той работи, за вас - то е сега!

Какво представлява Квантовата писалка?

Квантовия стик има енергийно насочване и използва т.н. нулева енергия, за да възстанови болните места към първоначалното им здравословно състояние и възстанови енергийния баланс в тялото.

Квантовия стик е енергизиращ инструмент, създаден чрез фузия на 12 специални минерали и кристални структури за естествената жизненост на човека. Те са мощен силов трансформатор. Преобразуваната енергия създава дълга реакция, съответстваща на честотата на човешкото тяло; Възвръща базовия резонанс, в който Вселената живее; Вибрациите, с които всички ние трябва да живеем.

Квантовата писалка има способността да влияе на молекулната структура на течности или твърди вещества. Резонансът на тази Нано-писалка е енергия от която тялото ни се нуждае, за да се очисти, подмлади и презареди.

Какво представлява Нулевата Енергия?

Нулевата енергия е най-ниската възможна енергия, която може да притежава една квантово-механична физична система, тя е енергията на основното (невъзбудено) състояние на системата. Всички квантово-механични системи притежават нулева енергия.

В квантовата теория на полето, тя е количеството енергия, свързано с вакума на празното пространство. В космологията, енергията на вакуума се счита за произход на космологичната константа. Затова я наричат и Космическа енергия.

Тъй като нулевата енергия е най-ниската възможна енергия, която една система може да притежава, тази енергия не може да бъде премахната от системата.

Обадете се за информация: 0878197022

Как да използвате този Нано-стик за лечение?


Възстановява енергийния поток, лимфите, кръвта - лекува корена на заболяванията (премахвайки натрупания стрес от организма)

Цена: 55 лв., 60 лв., 69 лв., 75 лв. (85 лв. с тройна комбинация)

Квантово енергийно лечение с нано стик как да се лекувам сам с енергийно лечение скаларна енергия
Спомага бърз лечителен процес чрез подобряване качествата на кръвта.

Цена: 25 лв., 30 лв., 40 лв. (луксозни)

7 коментара:

  1. Наскоро четох Квантово лечение [Дийпак Чопра]. Там не се говореше за Квантово лечение, по-скоро Дийпак Чопра използваше този популярен термин за да говори за индийско природолечение с билки, хранене и дихателни упражнения.

    Но тази страница наистина се фокусира върху новите научни Квантови излседвания и Квантовите технологии, които водят до революция в лечението. Квантовото лечение с Квантов стик не се различава от Енергийното лечение с ръце и човешки вили; Ки, Чи, Прана. Принципно и научно това е едно и също. Просто всеки човек притежава био-магнитно енергийно поле, което с малко упражнения може да фокусира и използва за лечение. Квантовата писалка използва минерали със силна енергия, така че да лекуват дори ако човека нама особенни лични способности. Така Енергийното лечение става достъпно за всеки. Нещо повече, Квантовата писалка е нещо като проходилка, която ще ви научи да разиете способностите си за Енергийно лечение. Нещо като колело, което ще ни помага, когато искаме да се придвижваме по-бързо без големи усилия, макар че вече ще можем да тичаме и сами.

    ОтговорИзтриване
  2. Здравейте, квантовата писалка може ли да се използва при деца? Става въпрос за проблем с очите- амблиопия. Благодаря.

    ОтговорИзтриване
  3. Ползваме го спокойно за децата ни. Тяхната енергия све още не толкова задръстена. Затова им помага дори по-бързо.

    Може да правите въртеливи движения над очите. По централния меридиан, жлезите. Просто при много малките гледам е от разстояние или съвсем нежно. Работи и над лимфните им възли, особенно под ушите.

    ОтговорИзтриване
  4. Здравейте, да попитам кое е по ефективно, лечебната писалка или медальонът?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Лично за нас,чувстваме много по-голям лечебен ефект с Квантовия стик (лечебната писалка). С лечебната писалка може да се правят сеанси, масаж, минавания по меридианите и т.н.

      Но има хора които си предпочитат медальона. Той си ги успокоява, зарежда и с времето има полезни ефекти за кръвта, лимфите и имунната система. Неща които писалката въздейства много положително, но просто когато ги мързи да работят, квантовия медальон им е по-удобен. Просто си го носят, хем за красота, хем за лечение.

      Бих препоръчал да си вземете и двете и комбинирате въздействията им. Обикновенно има намаление при закупуване едновременно на квантов медальон и квантова писалка.

      Изтриване
  5. Здравейте,интересуваме биха ли помогнали едното или и двете неща при десет годишно дете със спастична ДЦП- квадрипареза?

    ОтговорИзтриване
  6. При енергийното лечение не са важни натруфените медицински названия, а конкретните лични симптоми и усещанич. Най-вече, какви енергии и първопричини стоят зад тях. Те са нещото което мовете да изчистите енергийно, а тялото само ще си започне самовъзтановяващи процеси веднъж свободно от тях.

    ОтговорИзтриване

Най-посещаваните публикации