9 Лечебни Точки за Стимулиране с Квантовия Стик



9 Лечебни Точки 
за Стимулиране с Квантовия Стик

Квантовата писалка е направена от специална комбинация от 14 минерала и кристали, които са енергизирани по специална съвременна фюжън технология, така че да резонират с резонанс на нулева енергия.

Всички живи организми притежават обкръжаващо ги енергийно поле, наречено, био-енергетично поле, което ги предпазва от всякакъв вид вредни енергии, токсини и т.н.

Човекът представлява съвкупност от енергии и е съставен от трилиони клетки; захранвани от електрони, протони и неутрони; управлявани от био-енергийното поле.

Ендокринната система е система от жлези, всяка от които произвежда различен тип хормони, потдържащи баланса в кръвоносния поток.

Хормоните са химически елементи, които се отделят от клетки, жлези или органи в дадена част на тялото, като въздействат на клетки в други части на организма.

Клетъчния метаболизъм, възпроизводството, сексуалното развитие, захарния и минералния блаланс, сърдечния ритъм и храносмилането, са между множеството такива процеси, регулирани от действието на хормоните.

9 Стъпки за Лечебно Въздействие

1 Стъпка: СТИМУЛИРАНЕ
Няколко потъпвания на върха на скалпа ще активорат всички основни Жлези / Енергийни центрове.

2 Стъпка: Енергизирайте енергийното поле на тялото чрез Коронния енергиен център (Pineal жлеза). Прави кръгови движения по посока на часовниковата стрелка. Тези жлези произвеждат Мелатонин за правили модели на сън и спомага с репродуктивните цикли.

3 Стъпка: Енергийния център на Третото око (Pituitary жлеза) - когато е балансиран спомага за баланс на килограмите и хормоните за развитие; въздейства директно на развитието на костите

4 Стъпка: Щитовидната жлеза стимулира метабулизма в повечето човешки тъкани. Нещо като енергийна банка. Запазва холестерола в баланс. При дисбаланс настъпва напълняване.

5 Стъпка: Сърдечния енергиен център (Thymus Gland). Основната му функция е да произвежда бели кръвни телца, които са човешката имунна система, предпазваща организма, като произвежда антитела, възпиращи вирусите и бактериите.

6 Стъпка: Слънчевия сплит (Панкреаса). Той играе ролята на две жлези в една. Контролира кръвната захар.

7 Стъпка: Секралния енергиен център (Ovaries); под пъпа. Произвежда яйцеклетки, женските сексуални хормони.. тестосторон...

8 Стъпка: Сексуалните жлези. В основата на гръбначния стълб.  Свързан с най-базовите нужди за оцеляване и чувството на принадлежност.

9 Стъпка: Вратът (T1 прешлен). Ще активира свързани енергийни центрове и освободи блокажи между главата и сърцето.

10 Стъпка: Пръстите на ръцете, ставите и областите на дискомфорт

Продукти

КВАНТОВ ЕНЕРГИЕН СТИК 
Възстановява енергийно, лимфите, кръвта премахвайки натрупания стрес 




СКАЛАРНО МАХАЛО-МЕДАЛЬОН:  7000 ЙОНИЗАЦИЯ 
Спомага бърз лечителен процес чрез подобряване качествата на кръвта.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най-посещаваните публикации