Как да изцелите Алергията, дробовете и настинките? Използвайте тялото си да изцелите духа

Използвайте тялото си да изцелите духа
Как да изцелите Алергията и настинките?

Болестите не се проявяват просто така. В определен момент сме преживяли стрес, който се е натрупал. Стресът е основния причинител на всички болести. Ако се научите да слушате тялото си то ще ви помогне да се изцелите. Но секуларната медицина прави обратното, тъпче ни с химически лекарства, за да потиска сигналите на тялото (симптомите). Така влизаме в конфликт срещу тялото, вместо да му помогнем да се изцели.

Духът и тялото ни са свързани. Ако имате подсъзнателни страхове и проекции, те може да се изразят във физически симптоми - болести. С други думи духовните проблеми от взаимоотношенията ни се изразяват физически в тялото. На квантово ниво се натрупва стресова енергия. Когато тя надмине дадено ниво проблема се проявява физически. Докато не премахнем тази деструктивна енергия от тялото си, дори да намалим симптомите, проблема си е все още там. Нещо като бомба с закъснител.

Д-р Хенри Грейсън заявява, "Ние не сме безпомощни жертви. Целта на лечението не е просто да изцелим тялото, а да изцелим духа си, така че тялото автоматично да последва и се изцери. Ако ние преминем в състояние на любов и състрадание, цялата ни имунна система става по-силна, ние вече не сме афектирани от другите хора и тяхната негативност. Ако някой ме мрази, аз не съм привързан към това, а мога да чувствам любов и състрадание към тях."

Когато имаме негативи вярвания, ние подсъзнателно избираме лоши хора, или предизвикваме лоши обстоятелства, които да потвърдят това. С други думи съзнанието ни е много силно. Ние можем да използваме това в положителна посока. Трябва да разберем, ние не сме безпомощни, а можем да променим живота си и този на околните към добро.

Съвременно Квантово лечение 

С помощта на най-съвременните квантови изследвания, сега можем да обърнем нещата. Можем да използваме тялото, за да изцелим духа. С други думи да разрешим самия корен на проблема, който причинява физическите симптоми.

С квантовия енергиен стик можем просто да премахнем натрупаната деструктивна енергия и освободим тялото си от нейното негативно въздействие. Автоматически духът и сърцето ни също ще бъдат освободени. Не просто ще оздравеем, но и ще станем по-щастливи, по-жизнени, по-обичащи, по-разбиращи.



Преживявания с изчистване на Алергии

Дадох моя квантов стик на дете, което си бе забравило лекарството за алергия. Казах му в коя област да направи няколко пъти по 40 кръга и къде да разтрие лимфите. След минути го попитах дали иска да му направя мускулен тест, да проверя какво още има за изчистване. То се усмихна, "Ах, вече ми мина." Ето няколко начина:


Знам го от лични преживявания, вече съм чистил няколко пъти много по сложни алергии. Всъщност ако разберете причините, ще ви стане ясно, че дори да излекувате или облекчавате алергията с други средства, задължително трябва да изчистите и негативната енергия на квантово ниво. В противен случай просто сте скрили проблема под водата, но тази енергия рано или късно отново ще се прояви по някакъв болезнен начин. Най-добре чуйте симптома, послушайте тялото и я изчистете напълно. Това е най-лесно да го направите сами в къщи с квантов енергиен стик.


Връзката между Алергиите, кожните и дихателните заболявания

В духовен план дишането е като даването и приемането на любов във взаимоотношенията с околните. Ако имаме проблеми в този духовен аспект на живота ще се проявят и физически проблеми в тази област. Но корените може да са от нашия живот или натрупани в клетъчната ни памет от минали поколения.

Както и да е, квантовите изследвания показват, че лошите взаимоотношения водят до физически проблеми. Ако няма разбирателство има нараняване, стрес, конфликти и омраза. Това е негативен резонанс който се задържа в тялото на квантово ниво. Негативната му честота се натрупва и в един момент причинява заболяване.

Кожата е която се свързва с околната, заобикаляща ни среда. Затова тя отразява взаимоотношенията ни с околните. Когато в нашето детство или наследствено в клетъчната ни памет има лоши преживявания, натрупали негативни емоции, като деструктивен резонанс в тялото, това може да се изрази в алергии. Най-вероятно това е резултат от неприязънта на хора, които са били наранени от взаимоотношения с предходни поколения от линията ни. Но тази негативна енергия е натрупана в нас и резонанса и причинява този конкретен проблем.

Прочетете още: Нано-стик излекува коляното и болките в кръста и раменете ми


Изчистване на натрупаната стресова и негативна енергия от тялото

Красотата е в това, че можем с необходимия брой минавания с Квантовия енергиен стик да коригираме тази енергия отново към здравословна. На квантово ниво всичко е енергия. Енергията има определен резонанс. Квантовия стик предава здравословния резонанс в областта на въздействие.

Прочетете: Как да се лекувам сам с Квантова енергия

Времето на лечение ще варира. За някои проблеми са достатъчни минути, защото това е достатъчно за да се махне причинната деструктивна енергия. Понякога отнема седмици, защото негативната енергия е пропорционално с толкова по-голяма. Следователно трябва повече време за изчистването и.

Лечението е неизбежно, просто трябва да изчистите енергията с квантови енергиен стик. Прочетете как

Работи много добре при деца

Ползваме го спокойно за децата ни. Тяхната енергия све още не толкова задръстена. Затова им помага дори по-бързо. Може да правите въртеливи движения над очите. По централния меридиан, жлезите. Просто при много малките гледам е от разстояние или съвсем нежно. Работи и над лимфните им възли, особенно под ушите.

Продукти:

КВАНТОВ ЕНЕРГИЕН СТИК 
Възстановява енергийния поток, лимфите, кръвта - лекува корена на заболяванията (премахвайки натрупания стрес от организма)


Квантово енергийно лечение с нано стик как да се лекувам сам с енергийно лечение скаларна енергия
СКАЛАРНО МАХАЛО-МЕДАЛЬОН:  7000 ЙОНИЗАЦИЯ 

Спомага бърз лечителен процес чрез подобряване качествата на кръвта.

1 коментар:

Най-посещаваните публикации