Изчистване на Аурата: Енергиен Баланс на Аурата с Квантов Стик

Енергиен баланс на аурата изчистване на аура пречистване аурата, аруа снимка вибрации
Изчистване на Аурата: 
Енергиен баланс на Аурата с Квантов стик
Енергиен баланс на аурата изчистване на аура пречистване аурата, аруа снимка вибрации
Ако се чувствате унили и раздразнителни без видима причина, вероятно се нуждаете от изчистване на аурата. Аурата има нужда от пречистване, за да се чувствате по-спокойни и уверени в себе си. За да пречистите аурата си, е най-лесно и ефективно да използвате Квантов био-енергиен стик. С него можете да се самолекувате бързо и ефективно, по всяко време. Това е най-ефективната техника за изчистване на енергийното ни поле, която можете да си правите сами - бързо и лесно.

Какво е Аурата?

Всичко във Вселената представлява вибрации. Всеки атом, всяка частица от атома, всеки електрон, всички елементарни 'частици', дори нашите мисли и съзнание, са вибрации. Това което наричат аура, са също електро-магнитни вибрации. Това дава възможност те да бъдат измервани. Квантовият стик също притежава силно лечително поле от такава финна (квантова) енергия.

"Когато две системи вибрират с различни честоти, енергиите им се стремят да се изравнят - Болната енергия се изравнява с по-силната лечебна енергия на Квантовата писалка." 

Аурата съдържа информация за нашето състояние. При снимка на това енергийно поле може да се видят ясно енергийните полета около жлезите (т.н. Чакри), които имат ключови функции в тялото ни. С въртеливи движения с Квантовия стик, над тези енергийни центрове, можете да балансирате енергията си и да коригирате това което причинява болести, психически и други проблеми в живота ви.

Аурата около живите организми може да се променя, а около не-живите обекти (камъни, кристали..) е фиксирана, но може да се променя с нашето съзнателно намерение. Може да си представите Квантовата писалка, като фенерче, което излъчва светлина. Неговите вибрации, насочени към болното място, преобразяват деструктивните (болни) вибрации обратно в здравословното им вибрационно състояние.

С други думи, стресът, напрежението, страховете и т.н., които са натрупани като деструктивна енергия в клетъчната памет на тялото (органи, тъкани, мускули) ще бъдат изчистени, след определен период от въздействие (кръгови движения, пасажи или масаж в областта или по свързания меридиан).

Няма ограничения във времето на работа с Квантовия стик, но обикновено се правят сеанси от по 15-40 минути. Следа малко опит ще можете с 1 до 4 сеанса да лекувате почти всички проблеми. Реално, времето зависи от количеството деструктивна енергия свързана с дадения проблем. Да речем че за 30 минути сте успели да изчистите 20%. Проблемът няма да се е махнал, но с 5 пъти по толкова енергията ще бъде изчистена напълно. След което тялото автоматически започва да се самовъзстановява.

Енергиен баланс на аурата изчистване на аура пречистване аурата, аруа снимка вибрации
РАБОТА С КВАНТОВИЯ СТИК

1. Балансиране на Аурата

Както ще видите в голяма част от видеата, използващите Кватновият стик често започват с кръгови движения над чакрите (жлезите). Установено е, че редовното почистване на аурата помага за поддържането не само на вашето здраве, но успеха ви във всички други свери от живота. 

Как да изчистите и балансирате аурата си? Правите по 4, 12, 21 или 40 кръгови движения над всеки от 7те енергийни центрове (чакри). Може да повторите и потретите, ако чувствате нужда. Ако можете да правите 'мускулен тест', може да проверите дали е достатъчно и до колко процента сте постигнали баланс. Ако има наличен апарат за заснемане на Аурата, правите снимка преди и след сеанса, за да видите напредъка.

2. Изчистване на Меридианите

Обикновено правите пасажи по централния меридиан. Ако е на друг човек го правите по гръбначния стълб, с пасажи (нагоре-надолу). Мислейки за дадения проблем подсъзнанието ви автоматически се фокусира и изкарва свързаните деструктивни енергии. С пасажите вие обирате и изчиствате тази енергия. В някои случай е достатъчно 100-200 пасажа, но при по-тежки проблеми ще са нужни минимум 1000-2000. Но в крайна сметка вие ще се освободите от проблем който би ви измъчвал години или дори цял живот.

3. Слушате тялото си

С Квантовия стик вие премахвате директно причината за проблема, на квантово ниво. Ако 'петролните' лекарства само запушват чувствителността към проблема, подтискайки симптомите и вкарвайки още токсини в тялото, то тук правим обратното. Спомагаме тялото да се освободи от всякакви токсични, вредни елементи и вибрации. Не подтискаме симптомите, а слушаме тялото. Където почувстваме напрежение или болка, то ни подсказва, че има нещо за изчистване. Просто му помагаме с квантовия стик, докато напрежението и болката не изчезнат.
Енергиен баланс на аурата изчистване на аура пречистване аурата, аруа снимка вибрации



КВАНТОВ ЕНЕРГИЕН СТИК 
Възстановява енергийния поток, лимфите, кръвта премахвайки стреса



СКАЛАРНЕН МЕДАЛЬОН
Спомага бърз лечителен процес чрез подобряване качествата на кръвта.


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най-посещаваните публикации