Защо Квантовото лечение работи (Силата на Енергийното лечение)

Защо Квантовото лечение работи
Силата на Енергийното лечение и финните нива на енергия.-Чудното изцеление с Квантовата енергийна писалка


Позната, на която подарих Квантовата лечебна писалка, ми сподели, "Вече всички в работата ми искат да ги лекувам. Това нещо наистина работи. Те чувстват лечебната му енергия."

Защо Квантовото лечение работи? Едва сега науката започва да разкрива силата на фините нива на енергията, които лечители от векове са използвали. Но сега учените създават инструменти, като този Квантов стик, които ползват тази енергия за бързо и ефективно лечение.

"Насочването на енергията към органите и жлезите е ефективен метод на лечение. Резултатите са поразителни. Ако насочите енергията към сърцето, можете да нормализирате кръвното налягане, да излекувате чоека от аритмия и тихикардия. А ако насочите енергията към задстомашната жлеза, можете да нормализирате нивото на загарта в кръвта на страдащия от диабет и да ускорите процеса на оздравяване."

Това е нов метод на лечение, който задължително трябва да изпробвате. Можете сами да си правите, където и да сте; на вас и на близките около вас. Действа за всички заболявания и проблеми. Но защо е толкова ефективно?

Знаем че по-фините нива на материалния свят отдават повече енергия. Всичко в този свят представлява движение на енергия по даден организиран  и подреден начин. Ето защо силната лечебна енергия на Квантовия стик има изключително позитивно лечебно въздействие върху физическите страдания, личните взаимоотношения, финансовия успех, емоционалната устойчивост, че даже и върху любовния живот.

КВАНТОВО ЕНЕРГИЙНО ЛЕЧЕНИЕ: КРЪВТА, ДИШАНЕТО, СТРЕСА, ПСИХИКАТА
ЕНЕРГИЕН БАЛАНС НА АУРАТА С КВАНТОВ СТИК
ЕФЕКТА ВЪРХУ КРЪВТА ПРИ ЛЕЧЕНИЕ С КВАНТОВА ЕНЕРГИЯ

След като я вземат, хора ми се обаждат с най-различни истории, как вече спят спокойно, как схващанията са изчезнали, как са излекували болки в гърба, раменете и кръста на хора покрай тях. Позната Кинезотерапевтка сподели, колко бързо с Квантовата писалка тя балансира кръвното на пациентите си.

Всичко идва от високия лечебен резонанс, който Квантовия стик излъчва. Енергията на вашите клетки се синхронизира с тази висока лечебна енергия. Аурата ви се променя. Така във всеки аспект от живота ви настъпва чудодейна промяна, когато просто изчистим енергийно био-полето си (аурата). Прочети, Изчистване на Аурата с Квантов Стик

На по-финото суб-молекулярно ниво ще открием необятна налична енергия. Ето защо квантовата писалка не се зарежда, нито се изтощава. Това е технология, която използва фина вълнова енергия, каквато използват всички енергийни лечители. А вълната е най-базисната сътворена форма. В деформирането на тези вълни се коренят всички болести. А те се деформират от натрупания стрес. Но хубавото е, че с Квантовата писалка всеки, без много познания или енергийни практики, може веднага да започне да лекува; хармонизирайки тези деструктивни вълни.

Според квантовата теория, това базисно ниво на творението е често обяснявано като 'жизнена сила', която вдъхва живот в органичните същества. Вълната е безкрайна и се разпростира безгранично. Там където вълните се припокриват, те сътворяват субатомни частици. Когато частиците станат по-компактни, те се превръщат в атоми. Атомите се струпват, за да образуват молекули, а те на свой ред се организират във физически формни. Но в основата на всичко това е енергията, а при болестите, говорим за деструктивна енергия, която трябва да се изчисти. Това става лесно и бързо с Квантовата писалка. Пробвайте, за да се убедите!

ЛЕЧЕНИЕ НА ЛУМФНАТА СИСТЕМА ЧРЕЗ ПРОЧИСТВАНЕ С КВАНТОВА ЕНЕРГИЯ
КАК ДА ИЗЦЕЛИТЕ АЛЕРГИЯТА, ДРОБОВЕТЕ И НАСТИНКИТЕ
КВАНТОВ ЛЕЧЕБЕН МЕДАЛЬОН


Ефакта от лечението с Квантова енергийна писалка

От тук може да разберем, защо когато работя с Квантовия стик съм имал случаи когато стегнати муску се отпускат, шипове се стопяват докато работа, прешлени се изправят, хремата спира, болките все едно се изтеглят (или изтриват). Ефектие са множество и различни. Можем да ги описваме с часове.

Веднъж след 8 часов усилен спорт, само са няколко минути търкане по краката напрежението изчезна и за мое голямо учудване нямах никаква мускулна треска. Накоро една позната ми се обади, че по същия начин е помогнало на мъжа й. Той имал токова силни крампи (схващания) на краката, че не можел да спи. Но с писалката той вече спи спокойно. Просто разтривала с писалката краката му преди лягане.

Друга позната ме попита, "А помага ли за зъбите". Казах й, "Щом чувстваш болка и напрежение, значи е деструктивна енергия. Пробвай!" На другата сутрин тя се похвали, "Това е невероятно, спря ми болките."

Нищо чудно. Квантовият стик коригира всяка деструктивна (напрегната, болезнена, стресова) честота. Ако ползвате комбинирания, че усетите и невероятния ефект върху кръвта и лимфите. Моментално ще започне да снабдява болните места с кислород и нужните хтранителни вещества за да се изцели.

Спрете да харчите за лекарства

Енергийното лечение с Квантовия нано-стик просто влива позитивна, здрава енергия в клетките, които страдат от дефицит на такава енергия. Квантовата енергийна пръчка извлича деструктивната (болна, негативна) енергия от клетките, позволявайки бързо самоизцеление на организма без нуждата от лекарства.
  1. Премахва енергийни блокажи в тялото ни
  2. Изчиства изкривяванията в нашия енергично Био-поле
  3. Улеснява изцелението на тялото ни
  4. Зарежда храните и течностите с енергия, като по този начин увеличава полезността им
  5. На домашни любимци и растения, като възстановява баланса на енергия
  6. За да се балансират и енергизират дисбалансите в тялото
  7. За да помогнете на другите при болки и други заболявания
  8. За да възстанови и енергизира средата, в която живеем
Съветвам всички да пробват сами. Колкото за повече неща усетят полезното лечебно въздействие, толкова повече ще го позлват. А най-хубавото е че ще можете веднага да реагирате, при всички проблеми, още щом усетите симптомите. Прочети, Комбиниран стик с Американска и Японска технология


Резонанс на Сърцет
Как да се лекувам с Квантова енергия 
Болки в гърба и Квантова Терапия

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най-посещаваните публикации