КВАНТОВ ЛЕЧЕБЕН МЕДАЛЬОН: йонизация 5000-7000, за бърз лечебен ефект


КВАНТОВ ЛЕЧЕБЕН МЕДАЛЬОН
С йонизация 5000-7000, за бърз лечебен ефект

Цена: 35 лв.

Квантовият медальон има силна йонизация от 5000 до 7000. Лечебният ефект е много бърз по простата причина, че кръвните телца се разпределят пропорционално в областта на въздествие. Така болните места моментално започват да се снабдяват с кислород и необходимите подхранващи вещества. Тялото само започва да се изцелява. Това е истинския начин за лечение. Вместо да заобикаляме имунната система и да тъпчем тялото с токсични химични лекарства, ние му помагаме да изцели там където му е било трудно, понеже не е могло да се снабдява с необходимите му жизнени вещества.

Медальонът е композитно смесване на множество елементи, полу-диаманти и др. минерали, които водят до силното му енергийно въздействие. Квантовият медальон подобрява здравето и дава виталност, като подобрява циркулацията, неутрализира негативните енергии и презарежда енергийното поле със здравословна енергийна честота.Съвременните квантови изследвания показват, че всяка болка, болест или тежко чувство, се дължат на натрупана стресова енергия със съответната болна честота. За да постигнем пълен лечебен ефект е необходимо, не само да се борим със следствието, но и да изцелим резонанса (честотата) на тези стресови енергии в тялото.


В тази схема може да видите как негативната енергия намалява, а жизнеността и кръвоснабдяването се засилват в областта на въздействие. Лечебният процес е неизбежен. Много хора го чувстват и силно успокояващ ефект. Причината е че био-полето се енергизира и негативните енергии, които ни блокират, намаляват.Начини на употреба на Квантовия Медальон:

1. Можете да го носите на врата си постоянно. Така ще въздейства на сърцето и кръвта в цялата кръвоносна система.

2. Можете да го слагате в болни области. Например: ливни възли, челото, корема, бъбреците, ставите, врата, гръбначния стълб и т.н.

3. Можете да правите кръгови движения в дадени области, за да завихрите и възстановите енергията там.

4. Можете да сложите 4 медальона в 4-те ъгала на леглото, за да създадете здравословно енергийно поле.

5. Можете да го сложите в хладилника, за да поддържа храната свежа, дълготрайна и здравословна или да йонизирате водата си с него.

  ПОРЪЧАЙТЕ: тел. 0878197028  


ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Скаларно махало-медальон: 
Квантовия био енергиен медалион
с 7000 йонизация - БИО ЛЕЧЕНИЕ
Лечение на Лумфната система 
чрез прочистване с Квантова енергия


Ефекта върху кръвта при лечение с Квантова енергия

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най-посещаваните публикации