Щитовидната жлеза: Квантово енергийно лечение

Щитовидната жлеза: 
Квантово енергийно лечение на жлезите

След като притежавате Квантовия енергиен стик можете да лекувате енергийно всяка област от вашето тяло. Енергията му може да бъде насочена върху цялото тяло наведнъж или върху някаква дребна област от анатомията му.

Защо енергийното лечение на жлезите е толкова важно и полезно. Те са отговорни за множество ключови функции в организма ни. Насочването на енергията към всяка от тези жлези е изключително ефективен метод на лечение. Виж още, ИЗЧИСТВАНЕ НА АУРАТА

Щитовидната жлеза

Щитовидната жлеза се намира в основата на шията, под шитовидния хрущял (адамовата ябълка). Тя произвежда два триодни хормона - тироксин (Т4) и трийодтиронин (Т3) - регулирщаи дейността на много системи в организма. Когато нивото на хормона Т4 в кръвта е понижен се забавят метаболичните процеси и вие чувствате симптоми като; забавено сърцебиене, усет за студ в крайниците, напълняване и лесно изморяване. Други симпотми са понижена яснота на съзнанието, сухота и лпеща се кожа, падане на косата и мускулни спазми. Но с Квантовата писалка можете лесно да се избавите от тези недъзи.

Лечението става много лесно. Съсредоточете енергията на Квантовата писалка върху дадения орган (жлеза), с намерението да избажите човека от свързаните с този орган физически и емоционални проблеми. Задълбоченото познаване на физиологията и психологията на органа, с който работите, може да ви помогне, но то не е задължително.

Съвети

Правете кръгови движения от разстояние, създавайки едно енергийно поле около жлезата или органа. Направете няколко минути. Колкото чувствате, според ситуацията и сериозността на проблема. Повтаряйте когато и където ви е удобно, докато не почувствате освобождение. Гледайте видеата в Мигновено лечение

Запомнете, при по-ударно енергийно изчистване пийте повече вода. В такива случай тялото бързо може да започне да се освобождава от токсини. В някои случай това може да доведе до засилване на болката, след което идва пълното освобождение, изчистване и изцеление.

Например, наскоро позната взе Квантовия стик за проблем с коляното. След 3 дни търкане, масажи и кръгови движения, тя се събудила с ужасна болка в коляното. Токсините излезли ударно (което било малко болезнено) след което проблема изчезнал напълно. Прочети, Как да се лекувам с Квантова енергия

Ако работите по-бавно, по-скоро ще усещате как болката и стресовата енергия в областта намаляват. И така докато напълно изчезнат. Но тогава процеса може да отнеме малко по-дълго. Затова не се интересуваме колко време ще отнеме и как точно ще стане. Тялото на всеки само си знае. Ние просто даваме енергията докато лечението се осъществи. Успех!

Спрете да харчите за лекарства

Енергийното лечение с Квантовия нано-стик просто влива позитивна, здрава енергия в клетките, които страдат от дефицит на такава енергия. Квантовата енергийна пръчка извлича деструктивната (болна, негативна) енергия от клетките, позволявайки бързо самоизцеление на организма без нуждата от лекарства.
  1. Премахва енергийни блокажи в тялото ни
  2. Изчиства изкривяванията в нашия енергично Био-поле
  3. Улеснява изцелението на тялото ни
  4. Зарежда храните и течностите с енергия, като по този начин увеличава полезността им
  5. На домашни любимци и растения, като възстановява баланса на енергия
  6. За да се балансират и енергизират дисбалансите в тялото
  7. За да помогнете на другите при болки и други заболявания
  8. За да възстанови и енергизира средата, в която живеем
Съветвам всички да пробват сами. Колкото за повече неща усетят полезното лечебно въздействие, толкова повече ще го позлват. А най-хубавото е че ще можете веднага да реагирате, при всички проблеми, още щом усетите симптомите. Прочети, Комбиниран стик с Американска и Японска технология

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най-посещаваните публикации