Използване на Квантовия Био стикът: Как да се лекувам с Квантова енергия

Квантово енергийно лечение с нано стик как да се лекувам сам с енергийно лечение скаларна енергия
Използване на Квантовия Био стикът:
Квантово енергийно лечение с нано стик как да се лекувам сам с енергийно лечение скаларна енергия
Как да се лекуваме сами с Квантова енергия. Био енергийно лечение; само-лечение на стави, кръста, сърцето, бъбреците, настинки, алергии и всички други заболявания.. дори рак.

Ефекта от самолечение с квантов енергиен стик:

1. Премахва енергийни блокажи в тялото ни

2. Изчиства изкривяванията в нашия енергично Био-поле

3. Улеснява изцелението на тялото ни

4. Зарежда храните и течностите с енергия, като по този начин увеличава полезността им

5. На домашни любимци и растения, като възстановява баланса на енергия

6. За да се балансират и енергизират дисбалансите в тялото

7. За да помогнете на другите при болки и други заболявания

8. За да възстанови и енергизира средата, в която живеем

Как да ползваме био-еннергийния стик

Енергийната пръчка може да бъде използвана по всеки предпочитан от вас начин, но ето няколко основни предложения:

Първи начин: 
Да въртите в кръг по посока на часовниковата стрелка в облата на болката, на отстояние от 2 до 5 см. 

Повтаряйте според необходимостта от 3 до 30 минути на сеанс. Гледайте видеата за да добиете представа. Ето няколко идеи:

1. Най-просто, правете въртеливи движения в областите свързани с болката или болестното състояние. Например: врата, рамото, бъбреците, сърцето, ставите, стомаха, дробовете, черния дроб.

2. За да освободят енергията на тялото, някои правят правят предварително по 40 кръга (или 1 мин) на всяка от чакрите. След което правят същото и на всяко от раменете, лакти, колена и т.н. След това започват да работят в областта на болката.

3. От огромна полза е ако включите и основните ключови центрове около главата: (1) между веждите - фронталния луп на мозъка (2) хипофизата - имаща огромно влияние на много от функциите на организма (3) лимфните възли под ушите - за да се освободят и прочистят лимфите (4) слепоочията. Някои видове енергийно лечение лекуват редица болести, включително и психически проблеми или проблеми във взаимоотношенията с точно такова редуване: 30 секунди на всяка от тези 4 позиции, като въртят в продължение на мин. 6 минути по 2-3 пъти на ден.

4. Понякога предпочитам кръговите движения да докосват нежно кожата, за да има е лек масажен ефект. Например при главоболие в областите на болката, челото, слепоочията, тила.. при температура и силна отпадналост такива въртеливи движения по гърба (дори и хаотично обхождащи всички по-болезненни части на гърба) водят до облекчение, спадане на тепературата и възвръщане на силите. Но специално за температура препоръчвам търкане с пръчката по дължината на ръцете, гърба и гърдите. Прегледайте и другите начини на ползване

Втори начин:
Може да ползвате квантовия-стик за точков масаж на пръстите на ръцете и краката за да освободите мередианите на тялото, или на другите акопунктурни точки.

Трети начин
Може да направите 40 до 120 кръгови движения на всички енергийни центрове. Това означава; главата (отгоре, между очите, слепоочията, под ушите), щитовидната жлеза, сърцето, слънчев сплит, пъпа... за да отпушите енергияята в тях и възстановите здравословния баланс.

Четвърти начин
Може да минавате праволинейно (нагоре и надолу) по засегнатите мередиани (свързани с блното място). Имаме 12 основни мередиана. Масажирайки различни точки с Енергийния стик е много по-ефективно от обикновен точков масаж. Общо човешкото тяло има 365 точки и 12 основни мередиана, което съответства на броя на дните в годината.

Пети начин
Може да минавате по централния мередиан (центъра на тялото), което ще повлияе всички останали мередиани и по конкретно всичко в тялото свързано с проблема за който мислите в момента. В такъв случай, в зависимост от проблема, са нужни 40 до 2000 минавания. Например, минавате по гръбначния стълб, нагоре-надолу... от край до край.

Шести начин
Можете да го ползвате с козметична цел, на лицето си, за да подмладите кожата и премахнте бръчките; С въртеливи движени, с галене или масаж на съответните области.

Седми начин
Можете да го ползвате, за да подобрите вашите напитки, храна, плодове - активизирайки ги с 30-40 въртеливи движения.

Осми начин
Можете да го ползвате за масаж на гърба, таза, кръста, врата, раменете, плешките и др. мускули по тялото. С него се усещат всички затлачени, възпалени, стегнати, некръвоснабдени места... с малко масаж скоро ще се кръвоснабди и възстанови енергийно.

Чак в наши дни квантовата наука открива, че разбирането на Китайската медицина за тялото като една енергийна система е вярно. Но с разработването на Квантовия био-енергиен стик (Нано пръчка) повлияването на потока на енергията и функционалната активност на органите става още по ефективно, бързо, безоблезнено и чудотворно. Резултатите са невероятни.

Пийте вода преди и след ползване. Както знаете тялото ни съдържа минимум 70% вода. Водата попада в кръвта ни няколко минути след приемане! Добре е да енергизирате водата с Квантовия стик преди приемане.

Поръчайте: тел. 0878197022

Видео: Как да правите самостоятелно лечение с квантова писалка

Квантово енергийно лечение с нано стик как да се лекувам сам с енергийно лечение скаларна енергия

Продукти:

КВАНТОВ ЕНЕРГИЕН СТИК 
Възстановява енергийния поток, лимфите, кръвта - лекува корена на заболяванията (премахвайки натрупания стрес от организма)

Цена: 55 лв., 69 лв., 75 лв. (Ново 85 лв. 3-на кобинация)

Квантово енергийно лечение с нано стик как да се лекувам сам с енергийно лечение скаларна енергия
СКАЛАРНО МАХАЛО-МЕДАЛЬОН:  7000 ЙОНИЗАЦИЯ 
Спомага бърз лечителен процес чрез подобряване качествата на кръвта.

Цена: 25 лв., 30 лв., 40 лв. (луксозен)

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най-посещаваните публикации