Квантово лечение на Стреса, Оттървете се от стреса и болестите

Квантово лечение на Стреса,
Оттървете се от стреса и болестите за броени минути

Медицината неведнъж е доказала, че стресът е източник на фактически всеки проблем в нашия живот; болести, вазаимоотношения и провали в кариерата. Проблема е, че дори усилията да се излекуваме или постигнем желаните от нас цели често също ни стресират. Така нещата само се усложняват, а не се разрешават.

Едва днес квантовата наука открива нов и по-дълбок поглед към нашите подсъзнателни и несъзнателни нагласи, които са милион пъти по-силни от съзнанието и блокират волята ни, пряко нашите желания. С други думи водят до разединение на духа и тялото, на мислите и действията.

Разберете, ако подсъзнанието ви блокира даден желан от вас резултат, вие сте безсилни. Нивото на стрес само ще скочи, ако се опитаме да ги преодолеем, без да знаем същността им.

Тази статия цели да ви представи нови квантови изследвания и постижения, правейки разрешението на тези проблеми много просто и лесно. Как става това? С така наречената нулева енергия, която връща клетъчната памет към първоначалното здравословно-енергийно състояние.

С квантовото лечение може за минути да премахне тези подсъзнателни блокажи, независимо дали това са заклещени емоции от миналото, подсъзнателни страхове от минали провали и лоши, травматизиращи преживявания.

Как става това? След малко ще ви представя ново техническо изобретение с квантова био-енергия, което премахва автоматически натрупания в тялото стрес. Но нека обясня с научни факти. Доказано е че при премахването на стреса вместо механизма предизвикващ болести и проблеми се включва друг механизъм в нас. Той се активира от липсата на вътрешен страх и стрес, като освобождава сърцата ни да изпитват любов.

Това освобождава окситоцин (известен като 'хормон на любовта'), както и други пептиди в мозъка и хормоналната ни система. Това води до следните позитивни симптоми:
 • заздравява връзките;
 • усилва родителската привързаност;
 • предизвиква любов, радост и хармония;
 • усилва имунната функция;
 • намалява стреса;
 • норализира кръвното;
 • неутрализира вредните пристастявания;
 • ускорява оздравяването;
 • засилва жизнената ни енергия;
 • отваря клетките за изцеление и регенерация.
Когато сте в състояние на любов, свободни от стреса, вие ще просперирате и то без да полагате големи усилия. Просто ще сте превключили на честотата на Божията любов, в която сме създадени да съществуваме здрави, щастливи и свободни от проблемите.

Ако съществуваха такива хапчета, които могат да постигнат това, нямаше ли да си ги купите. Колко по-добре е, че в случая мошете да си купите Квантов био-енергиен стик и сами да освободите тези процеси в себе си и своите близки. Нулевата енергия в него отключва потока на космическата изцелителна енергия в тялото, мередианите ви и болните места. Изцелението започва моментално.

Прочетете и за другите лечебни ефекти на Квантовия стик:
 • Втечнява кръвта и снабдява болните места с кислород – моментален лечителен ефект
 • Възстановява разрушени структори на ДНК – възстановява клетъчната памет към здравословното и първоначално състояние
 • Йонизацията му променя ориентацията на частиците и изчиства токсините
 • Възстановява нарушенията в био-полето и енергийния поток

Може да ви звучи учудващо, но енергийният стик има много бързо възстановително действие дори на суховилия, кръвоносни съдове, дори изправя прешлените на гръбначния стълб, освобождавайки не само болките в кръста, но и резултатните увреждания в органи – поради нарушените нервни сигнали.

След като вече го ползвам успешно за лечение на множество проблеми, бих казал само едно, задължително трябва да го имате винаги със себе си. Вземете го и го ползвайте.

Прочетете за множеството начини по които може да ползвате Квантовия био-енергиен стик

Цени от 55 до 75 лв. Препоръчваме ви комбиниран; с Американската и Японска технология в едно - 75 лв. Опитът ни показва най-добри резултати с него.

ЗА ПОРЪЧКА: 0878197028
55 лв. до 2000 йонизация
60 лв. до 2500 йонизация
69 лв. до 3000 йонизация
75 лв. Комбиниран
Сравнение: Омега или Японската версия, струват над 300-600 Евро. Нуга-бест продукти с йонизация 2000, струва от 1000 до 2000 лв.

Освободете Клетъчната си памет от стреса

Стресът и деструктивната енергия се натрупват в тялото. Както съвременната медицина открива, шокощите спомени и стреса се съхраняват в клетките на тялото. Квантовия био-енергиен стик освобождава този натрупан стрес и връща клетките към първоначалното им здравословно състояние. Преди да обясня какви процедури да направите, нека разберем как действа клетъчната памет.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най-посещаваните публикации