Квантово лечение на Стреса, Оттървете се от стреса и болестите

Квантово лечение на Стреса
Оттървете се от стреса и болестите за броени минути с Квантовата лечебна писалка (Чудо)

Медицината неведнъж е доказала, че стресът е източник на всеки фактически проблем в живота ни; болести, вазаимоотношения и провали в кариерата.

Но днес квантовата наука разкрива нов, по-дълбок поглед към тези първопричини на болестите. Стресовите вибрации могат да бъдат сканирани, както и коригирани.

Така се създава Квантовата писалка, която изчиства тези деструктивни вибрации от организма ви. Изцелението е естствено последствие. Организма отново започва да функционира нормално и бързо се самовъзстановява.

Стресът се натрупва в части на тялото и причинява болести

Стресът се натрупва в тялото като квантова енергия с деструктивна честота, показват изследванията. Когато количеството и нарастне в енергийното ни поле, неизбежно в даден момент това избива в болести и други проблеми. Сеансите с енергийната писалка ще хармонизират отново вибрационния заряд в тялото ви.
"При правенето на кръгови движения или масаж (с квантовия стик), в напрегнатите (болните) области, симптомите на различните недъзи се облекчават или напълно преминават."
Ако сте подложени продължително време на стрес, както в сучаите на банкрут, разжод, смърт на блиизък човек или друг душевен смут, надбъбречните жлези се изтощават. Последващото хормонално убъркване води до следните симптом: отпадналост, липса на енергия, затруднена концентрация, склонност към объркване и забравяне, затруднение при изпълнението на различни задачи, лошо храносмилане, депресия и безсъние.

Защо енергийното лечение е от огромна полза тук? Защо то работи? Ако промените по външен начин химичния баланс, това няма да премахне стресовате енергия на квантово ниво. Ше се окажете в капана на тази енергия. Постоянно ще трябва да сте на диети и лекарства. Ще има само облекчаване, но не и лечение. Но с Квантовата енергийна писалка или други енергийни методи за лечение дирекно ще премахнете първопричината. Ефекта е поразителен. Виж, Енергийно лечение: Как да се лекувате в къщи без лекарства

Лечение на невидимите причини

Психоматичните здравословни проблеми започват в подсъзнанието и въображението. Лекарите не могат да ги забележат, защото търсят осезаемото отвън навътре. Но съвременните квантови анализатори могат да покажат къде е локализирана тази енергия и как тя въздества на психиката и здравето ни. Понеже това са неща които лекарите не могат външно да наблюдават, самият човек си е най-добрият терапевт и Квантовата писалка ви дава този шанс за ефективно самолечение. Виж, Използване на Квантовия Био стикът

Енергийните блокажи, резултат от стреса, се оказват милион пъти по-силни от съзнанието и блокират волята ни, пряко нашите желания. Те водят до разединение на духа и тялото, на мислите и действията. Но квантовата механика открива и разрешение.
1. Локализирате натрупания в тялото стрес, като откриете болезнените и напрегнати мускули и области, които трябва да отпуснете с Лечебната писалка (Квантовия стик). 
2. Със силната, хармонична енергия на Квантовия стик въздействате в областта. Това неутрализира деструктивните вълни на стреса. Вибрационното енергийно ниво на лекувания влиза в синхрон с високото енергийно ниво на Квантовата писалка.
Например, при болки в сърцето, проверете мускулите в областта. Търкайте с лечебната писалка. Лекичко масажирайте различните мускули, докато се отпуснат. Проблемът ще изчезне. Можете дори да предотвратите инфаркт. Ако изтеглите стресовата енергия напълно, проблемът няма да се върне. Ако има нещо остатъчно, просто го доизчистете. Толкова е просто. Правил съм го многократно. Винаги е супер бързо и ефективно. Същото се отнася и за болки в бъбреците и т.н.

Тел. за информация: 0878197022

Възстановява енергийния поток, лимфите, кръвта)

Цена: 55 лв., 60 лв., 69 лв., 75 лв. (85 лв. с тройна комбинация)

Квантово енергийно лечение с нано стик как да се лекувам сам с енергийно лечение скаларна енергия
Спомага бърз лечителен процес чрез подобряване качествата на кръвта.

Цена: 25 лв., 30 лв., 40 лв. (луксозни)


Прост и сигурен метод

Ако притежавате квантова писалка излекуването е просто въпрос на упоритост. Не се изискват никакви особенни умения, просто знаете, че е въпрос на време да изтеглите (хармонизирате) вредната енергия 

Тази статия цели да ви представи нови квантови изследвания и постижения, правейки разрешението на тези проблеми много просто и лесно. Как става това? С така наречената нулева енергия, която връща клетъчната памет към първоначалното здравословно-енергийно състояние.

С квантовото лечение може за минути да премахне тези подсъзнателни блокажи, независимо дали това са заклещени емоции от миналото, подсъзнателни страхове от минали провали и лоши, травматизиращи преживявания.

"Лечението с квантовия стик не е въпрос на вяра или плацебо-ефект, а вследствие на енергийни взаимодействия - резонансен ефект. Когато две системи вибрират с различни честоти, енергиите им се стремят да се изравнят и да вибрират с еднаква честота. Болната енергия се изравнява с по-силната лечебна енергия." 

Как става това? Квантовата писалка е уред със силна 'скаларна' енергия. Това означава, че съдържа две противоположни полета, които се неутрализират и отварят свръх-проводимост, каквато се наблюдава във ДНК-то на човеека.

Колко време отнема? Вие сами ще го усетите, когато енергията, която ви държи в това състояние бъде освободена. Ще го усетите и като енеригия и като промяна на чувствата ви. Например, ще усетите, че дишате по-свободно. Ще усетите, че мускулите ви в обастта се отпускат и вече не са под напрежение.

Важното е, че със сигурност можете да постигнете този ефект. Че вече не сте безнадеждни, а имате инструмент в ръцете си. Затова желанието ми е да споделя това ново техническо изобретение, защото сам съм го преживял. За последните няколко години съм излекувал стотици различни проблеми. Хубаво е колкото се може повече хора да разберат и използват това 'Чудо'. Хубаво е да разберат огиката на работата му. Защото Квантовата био-енергия (скаларна енергия) премахва натрупания в тялото стрес, а токсичните хапчета само добавят към него. Квантовия стик отпушва енергийните блокажи, а токсичните лекарства само създават още такива.

Съществуват доста научни факти. Доказано е, че при премахването на стреса вместо механизма предизвикващ болести и проблеми се включва друг механизъм в нас. Той се активира от липсата на вътрешен страх и стрес, като освобождава сърцата ни да изпитват любов. Това освобождава окситоцин (известен като 'хормон на любовта'), както и други пептиди в мозъка и хормоналната ни система. Това води до следните позитивни симптоми:
  • заздравява връзките;
  • усилва родителската привързаност;
  • предизвиква любов, радост и хармония;
  • усилва имунната функция;
  • намалява стреса;
  • норализира кръвното;
  • неутрализира вредните пристастявания;
  • ускорява оздравяването;
  • засилва жизнената ни енергия;
  • отваря клетките за изцеление и регенерация.
Когато сте в състояние на любов, свободни от стреса, вие ще просперирате и то без да полагате големи усилия. Просто ще сте превключили на честотата на Божията любов, в която сме създадени да съществуваме здрави, щастливи и свободни от проблемите.

Ако съществуваха такива хапчета, които могат да постигнат това, нямаше ли да си ги купите. Колко по-добре е, че в случая можете да си купите Квантов био-енергиен стик и сами да освободите тези процеси в себе си и своите близки. Нулевата-скаларна енергия в него отключва потока на космическата изцелителна енергия в тялото, мередианите ви и болните места. Изцелението започва моментално.

Прочетете и за другите лечебни ефекти на Квантовия стик:
  • Втечнява кръвта и снабдява болните места с кислород – моментален лечителен ефект
  • Възстановява разрушени структори на ДНК – възстановява клетъчната памет към здравословното и първоначално състояние
  • Йонизацията му променя ориентацията на частиците и изчиства токсините
  • Възстановява нарушенията в био-полето и енергийния поток
Може да ви звучи учудващо, но енергийният стик има много бързо възстановително действие дори на суховилия, кръвоносни съдове, дори изправя прешлените на гръбначния стълб, освобождавайки не само болките в кръста, но и резултатните увреждания в органи – поради нарушените нервни сигнали.

След като вече го ползвам успешно за лечение на множество проблеми, бих казал само едно, задължително трябва да го имате винаги със себе си. Вземете го и го ползвайте.

Прочетете за множеството начини по които може да ползвате Квантовия био-енергиен стик

Цени от 55 до 75 лв. Препоръчваме ви комбиниран; с Американската и Японска технология в едно - 75 лв. Опитът ни показва най-добри резултати с него. Сега има и тройно кобиниран. Добавена е магнитна технология на Никен, само за още 10 лв. 

Освободете Клетъчната си памет от стреса

Стресът и деструктивната енергия се натрупват в тялото. Както съвременната медицина открива, шокощите спомени и стреса се съхраняват в клетките на тялото. Квантовия био-енергиен стик освобождава този натрупан стрес и връща клетките към първоначалното им здравословно състояние. Преди да обясня какви процедури да направите, нека разберем как действа клетъчната памет. Чети още..

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най-посещаваните публикации