Точката на дълголетието лекува стотици болести

ТОЧКАТА НА ДЪЛГОЛЕТИЕТО

Масажирайки 'Точката на дълголетието' с Нано-стик, лекува стотици болести с чудотворна сила

Масажирайки различни точки е един от най-старите методи за лечение в Изтока. Общо човешкото тяло има 365 точки и 12 основни мередиана, което съответства на броя на дните в годината.

Масажа се правел с игли или с натиск (акопресура) по меридианите и каналите свързани с определените органи. Чак в наши дни квантовата наука открива, че разбирането на Китайската медицина за тялото като една енергийна система е вярно. Но с разработването на Квантовия био-енергиен стик (Нано пръчка) повлияването на потока на енергията и функционалната активност на органите става още по ефективно, бързо, безоблезнено и чудотворно. Резултатите са невероятни.

Активирайки точката на дълголетието води до възоновяващ ефект, изцелителен ефект и предотвратява състаряването.  Затова в Китай я наричат 'точка на дълголетието', а в Япония - 'точка на 100-те болести'. Тази магическа точка и целият меридиан могат да се активират многократно по-ефективно с Квантовия нано стик. Ефекта е много по-бръз и силен.

Къде се намира магическата точка Zu San Li в тялото ви?

Точката на дълголетието се намира под коляното. За да я откриете сложете ръката си
да закрие коляното. Точката се намира на една длан разстояние под коляното.

Точката Zu San Li: конторлира работата на органите които се намират в долната половина на тялото - конторлира функциите на гръбнаяния стълб в частта отговорна за правилното функциониране на хранителните, сексуалните функции, бъбреците и адреналиновите жлези.  Масажирайки точката увеличава дейността на тези жлези - най-мощните жлези работещи като пазител на човешкото здраве.

Прочетете как Квантовия стик бързо подобрява кръвоснабдяването и подобрението на функциите в областта към която е насочен и ще разберете колко силно може да е неговото лечебно действие, ако го съчетаете с разбирането за меридианите и точките по тялото. Гледайте видеа в ЮТюба за да осъзнаете нагледно колко бързо лекува нелечими болести, схващания...

Лечение с нулева енергия: Чудото на 'Квантовия Нано-стик'

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най-посещаваните публикации