Енергийно лечение: Как да се лекувате в къщи без лекарства

Нано-стик излекува коляното и болките в кръста и раменете ми
Енергийно лечение
Лечение на източника с Енергийно Лекарство

Всичко е енергия и енергията може да се преобразува. Ние можем да променим фсяка форма на енергия носеща болест, към здравословна енергия.
Когато разплага с голямо количество позитивна енергия, клетката е здрава. Ако изпитва недостиг на енергия или е заразена от негативна енергия, клетката започва да се разболява.

Любовта е най-силната лечителна енергия. Ако приложите техниките на които можем да ви научим от сърце, ще можете да лекувате себе си и близките до вас хора.

Можете сами да се лекувате в къщи

До днес само малцина, които притежават силна Ки енергия са могли да лекуват. Но днес квантовата наука започва да разбира процеса. Квантовият енергиен стик е разработен с много силна лечителна енергия. Той съдържа полу-диамантови кристали, които отключват космическата Нулева енергия.

С него можете да отворите всички енергийни канали в тялото си. Хората биват излекувани от рак, болки в кръста, ставите и т.н. Позволявайки енергията да протича в цялото тяло, започвате да чувствате радост и мир. Сърцето ви се отваря; органите започват да се снабдяват с необходимите вещества и изцелението става много бързо.

Лекува нелечими от медицината болести

Документирано е разрешаването, чрез Енергийно лечение, на хиляди упорити проблеми, с които традиционната медицина просто не може да се справи. Свидетели сме на това, как енергийната медицина лекува хронични болодробни болести, възстановява хора след инфаркт, побеждава необратими психични заболявания, както и редица други.

Всяка клетка в тялото ни функционира благодарение на собствени енергийни източници, миниатюрни електроцентрали, наречени митохондрии. Когато разплага с голямо количество позитивна енергия, клетката е здрава. Ако изпитва недостиг на енергия или е заразена от негативна енергия, клетката започва да се разболява. Ние можем да коригираме енергийното ниво на клетките си с помощта на Квантовия енергиен стик.Спрете да харчите за лекарства

Енергийното лечение с Квантовия нано-стик просто влива позитивна, здрава енергия в клетките, които страдат от дефицит на такава енергия. Квантовата енергийна пръчка извлича деструктивната (болна, негативна) енергия от клетките, позволявайки бързо самоизцеление на организма без нуждата от лекарства.
 1. Премахва енергийни блокажи в тялото ни
 2. Изчиства изкривяванията в нашия енергично Био-поле
 3. Улеснява изцелението на тялото ни
 4. Зарежда храните и течностите с енергия, като по този начин увеличава полезността им
 5. На домашни любимци и растения, като възстановява баланса на енергия
 6. За да се балансират и енергизират дисбалансите в тялото
 7. За да помогнете на другите при болки и други заболявания
 8. За да възстанови и енергизира средата, в която живеем
Свидетелства:
Как да излекуваш болките в коляното и краката
Много хора на които съм подарявал Квантовата писалка са споделяли за Чудотворния и ефект. Само след дни са идвали с удивителните истории, как е помогнало на съпруга с раменете, на дядото с гърба, на бабата с коленете и т.н. Надяваме се и вие да изпробвате и споделите вашите чудотворни истории.
лечение на коляно болки в коляното как да излекувам коляно стави мехлем лекарства за коляно
Преживейте го и ще промените концепциите си за медицината. Самият ви възглед за живота ще се промени. Досега медицината се е опитвала да подтисне симптомите с химикали, които допълнително натоварват организма ни с токсини. Колко неправилно е това! Тялото се опитва да се освободи от токсичните елементи, причинени от стрес или високо токсични храни, а ние го тъпчем с още повече токсични вещества, за да запушим сигналите с които то се опитва да ни коригира.

Целта на химическите лекарства е да ви направи зависими, за да вливате пари непрестанно в индустрията им, но не и да ви излекува. Обратното, при болки, трябва да помогнем на тялото си да се освободи от токсините и да разблокираме запушените енергийни канали.

Прочетете, как Квантовия стик подобрява кръвта и снабдява болните места, правейки възможно лечението дори на нелечими от медицината проблеми.

Според мен, всяко семейство трябва да притежава тази Магическа енергийн пръчка в дома си.

1 коментар:

 1. Енергийно лечение: Различните техники за лечение с енергия на заболявания, възвръща равновесието и изравняване на цялото енергийно поле на тялото (Аурата). Когато в това енергийно поле бъде нарушен нормалният трансфер на енергия, в нашето тяло се появяват най-различни блокажи - сигнали за нарушен баланс и наличие на деструктивна енергия, която Квантовия Енергиен Стик може да балансира, изравни, изчисти енергийно.

  Квантовото Енергийно лечение, пречистване и балансиране:
  Енергия и Енергийно Лечение: Енергийното Лечение е уникално средство, което ви лекува, помага и с насочена квантова био-енергия, където и да се намирате! Това е революционно нов подход за бързо и безвредно оздравяване и хармонизиране на всеки човек, вкл.деца и бебета, за постигане на емоционално и душевно здраве и хармония само за броени минути - правейки кръгови движения с Квантовата енергийна писалка.

  Всеки може да лекува с Енергийната писалка:
  Всички болести се повлияват от лечението с прана (квантова енергия)? По принцип 100% от болестите се дължат на нарушен баланс в енергийното тяло на човека. Така че ако можеш да повлияеш на тази енергия, можеш и да лекуваш. Квантовата енергийна писалка прави точно това.

  Методи за енергийно лечение, енергийна защита и пречистване:
  Методи за енергийно лечение, енергийна защита и пречистване. ПРАКТИЧЕСКО ОБУЧЕНИЕ - Човек е създаден в хармония с природата и Създателя - Бог. Проблемите идват, когато невежеството, потъването в материялното и негативизма подкопаят духовното ни състояние. Стресът натрупан енергийно в организма избива във физически болести и проблеми...

  ЕНЕРГИЙНО ЛЕЧЕНИЕ - ПРИРОДАТА НА "ЖИВАТА ЕНЕРГИЯ
  Енергийното лечение помага чрез увеличаване на вашето енергийно поле със жизнена сила, която е Универсална енергия, присъстваща навсякъде във Вселената. Обикновено Енергийното лечение се извършва от специалист, чрез насочване на потока от Универсалната енергия в областите на болките. В случая, просто насочвате Квантовата писалка и правите кръгови дижения, пасажи, или просто я закачвате наблизо - изцелението започва веднага.

  ОтговорИзтриване

Най-посещаваните публикации