КОЛЕНЕТЕ: Как да излекуваш болките в коляното, ставите и краката

ПРИ БОЛКИ В КОЛЯНОТО
Как да излекуваш болките в коляното и краката
лечение на коляно болки в коляното как да излекувам коляно стави мехлем лекарства за коляно
Причините за болката в коляното могат да бъдат много, но със сигурност Квантовия стик може да помогне бързо. Такъв е моят личен опит и на всички близки и познати на които съм го давал. В моя случай той предотврати неизбежна операция и за 2 седмици можех да ходя нормално и без болка.

При по-леки случаи съм чувствал как Лечебната писалко буквално обира болката за минути. Просто търкам и масажирам болезнената област.  Виж, Нано-стик излекува коляното и болките в кръста и раменете ми
лечение на коляно болки в коляното как да излекувам коляно стави мехлем лекарства за коляно
"Лечението с квантовия стик не е въпрос на вяра или плацебо-ефект, а вследствие на енергийни взаимодействия - резонанссен ефект. Когато две системи вибрират с различни честоти, енергиите им се стремят да се изравнят и да вибрират с еднаква честота." 

Няколко съвета за лечени на коляното с Квантовата писалка:
Как да излекуваш болките в коляното и краката
Масажирайки болезнената област, потърсете кои жилки и мускулчета са напрегнати. Значи стресовата енергия е там. Нежно ги масажирайте докато се отпуснат.

Скаларната енергия на писалката ще отпуши свободното протичане на енергията. Деструктивната (стресова енергия) ще се хармонизира. А точно този стресов резонанс се възприема от рецепторите ни като болка. Така че, ще усетите болката да намалява, а мускулите да омекват и се отпускат.


Комбинирайте начините за масаж:
Как да излекуваш болките в коляното и краката
Ако в началото правите малки кръгчета масажирайки, след това правете по-големи, около цялата област, за да разширите енергийната област на въздействие. Можете дори да започнете да изтегляте енергията от епицентър на болката настрани. Като лъчи във всички посоки. 

Можете и просто да сожите писалката да легне и да търккате нагоре и надолу, настрани и т.н. Както чувствате, че е нужно и най-ефективно. Просто следвайте какво ви подсказва тялото и се доверявайте на интуицията си. 

Създайте енергийно поле с кръгови движения:
Как да излекуваш болките в коляното и краката
помага във всички тези области
Задължително направете и кръгови движения над областта. При по-малка област ги правете на 2-4 см. отстояние. А при по-голяма облст може и от цяла педя остстояние. Както и когато го чувствате за най-добре.

Така завихряте енергията и създавате силно енергийно поле в тази област. Ако потдържате това силно поле за 5-30 мин. ще усетите как болестта бяга от него. Тя не може да съществува там. Вместо това започва силен лечителен процес. Много неща започват да се преструкторират на различни нива. Самолечението ще продължи дори след като сте спряли. 

Освобождаването на заклещени емоции:

В Емоционалния Код тези деструктивни енергии се описват като заклещени емоции от миналото. Те може да са остатък дори от предходни поколения. Емоционалният стрес е натрупан в клетъчната памет, като квантова енергия с болни вибрации. С времето те се натрупват и избиват на слабото място. Виж Освобожедение от стреса

Както е описано в Емоционалния Код, можете да ги изтеглите с Квантовата писалка, като правите пасажи по централния меридиан. Ако правите на друг, се минава по гръбначния стълб, нагоре и надолу. Ако си правите сами, обикновенно най-удобно е от челото до тила (централната линия). Може да броите броят минавания или да засичате по минути. За да знаете колко, се прави мускулен тест. Ако не, просто си поставяте условно някакъв брой при всеки сеанс. Да речем, 40, 120 или дори 400 минавания за по тежки случаи. 

При проблеми в коленете и краката, разбира се правете пасажи и по меридианите на краката. Не е нужно да знаете точното им нахождение. Просто минавате отпред и отзад с пасажи, нагоре и надолу. 

Снабдяването с кислород лекува:
Как да излекуваш болките в коляното и краката
Докато правите всичко това комбинираната писалка е въздействала и на друго ниво. Йонизацията е разпределила кръвните телца пропорционално. Моментално започва правилното снабдяване на болното място с кислород и нужните му хранителни вещества. Факта че е болко, показва, че там не се е снабдявало добре. Било е затлачено. Сега лечението е започнало с пълна сила. Имайте в предвид, че кръвните телца се разпределят пропорционално след около 3 мин. въздействие. 

Свидетелства:
Как да излекуваш болките в коляното и краката
Много хора на които съм давал или подарявал Квантовата писалка са споделяли за Чудотворния и ефект. Само след дни са идвали с удивителните истории, как е помогнало на съпруга с раменете, на дядото с гърба, на бабата с коленете и т.н. Надяваме се и вие да изпробвате и споделите вашите чудотворни истории. 
лечение на коляно болки в коляното как да излекувам коляно стави мехлем лекарства за коляно
лечение на коляно болки в коляното как да излекувам коляно стави мехлем лекарства за коляно

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най-посещаваните публикации