Квантов медальон

КВАНТОВ МЕДАЛЬОН

КВАНТОВ ЛЕЧЕБЕН МЕДАЛЬОН
С йонизация 5000-7000, за бърз лечебен ефект

Цени: 
25 лв. - Медальон
29 лв. - Медальон с карта
40 лв. - Луксозен медальон


Квантов био медальон - талисман е изработен по японска технология. Медальонът е зареден със силна квантова скаларна енергия, който те зарежда с аниони. Направен е от специална смес с над 70 трейс елементи. Енергия му е постоянна и не се губи;

СПОМАГА ЗА:
Лечение на Лумфната система
Полезния ефекът от Квантовото лечение върху кръвта

тел. 0878197022

Различни енергии действат заедно в симбиоза, за подобряване на твоето здраве и дух: Аниони, Неодимови магнити, Германий, Far Инфрачервено. Те се поглъщат от тялото, което поема многобройните полезни ефекти. Силен лечебен ефект върху кръвта, лимфите; премахване на стресовата деструктивна енеригия и енергизиране.

Силната йонизация: Пречиства кръвта и лимфите

Квантовият медальон има силна йонизация от 5000 до 7000. Лечебният ефект е много бърз по простата причина, че кръвните телца се разпределят пропорционално в областта на въздествие. Така болните места моментално започват да се снабдяват с кислород и необходимите подхранващи вещества. Тялото само започва да се изцелява. Това е истинския начин за лечение. Вместо да заобикаляме имунната система и да тъпчем тялото с токсични химични лекарства, ние му помагаме да изцели там където му е било трудно, понеже не е могло да се снабдява с необходимите му жизнени вещества.

Медальонът е композитно смесване на множество елементи, полу-диаманти и др. минерали, които водят до силното му енергийно въздействие. Квантовият медальон подобрява здравето и дава виталност, като подобрява циркулацията, неутрализира негативните енергии и презарежда енергийното поле със здравословна енергийна честота.Медальонът изчиства „Стресовата енергия“
Съвременните квантови изследвания показват, че всяка болка, болест или тежко чувство, се дължат на натрупана стресова енергия със съответната болна честота. За да постигнем пълен лечебен ефект е необходимо, не само да се борим със следствието, но и да изцелим резонанса (честотата) на тези стресови енергии в тялото.


В тази схема може да видите как негативната енергия намалява, а жизнеността и кръвоснабдяването се засилват в областта на въздействие. Лечебният процес е неизбежен. Много хора го чувстват и силно успокояващ ефект. Причината е че био-полето се енергизира и негативните енергии, които ни блокират, намаляват.Начини на употреба на Квантовия Медальон:

1. Можете да го носите на врата си постоянно. Така ще въздейства на сърцето и кръвта в цялата кръвоносна система.

2. Можете да го слагате в болни области. Например: ливни възли, челото, корема, бъбреците, ставите, врата, гръбначния стълб и т.н.

3. Можете да правите кръгови движения в дадени области, за да завихрите и възстановите енергията там.

4. Можете да сложите 4 медальона в 4-те ъгала на леглото, за да създадете здравословно енергийно поле.

5. Можете да го сложите в хладилника, за да поддържа храната свежа, дълготрайна и здравословна

6. Можете да йонизирате водата си с него. Поставете под чашата за поне 20-30 мин или направете кръгови движения над водата, за 3-4 мин.


ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Скаларно махало-медальон: 
Квантовия био енергиен медалион
с 7000 йонизация - БИО ЛЕЧЕНИЕЛечение на Лумфната система 
чрез прочистване с Квантова енергия


Ефекът от Квантовото лечение на кръвта

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най-посещаваните публикации