Квантов-стик


Квантов био-енергиен стик


2000 Йонизация - Японска технология
Мощен инструмент за лечение
Лечение с Квантова Био-енергия: За болки в кръста, гърба, врата, ставите, мускулите, ливните възли и т.н. Това е нулева енергия - с други думи, премахва негативната (болната) енергия и връща биополето във изначално чисто състояние. Така организма си възстановява здравословните функции - тр. му само време да се възстанови: втечнява кръвта, обогатява с кислород, моментален оздравителен ефект, възвръща първоначалното здравословно състояние на клетки и органи, възстановява нарушени ДНК структори, изчиства негативната-болна-деструктивна енергия, възстановява био-енергийното поле и енергийния поток и баланс в тялото.

Възстановява физическото и емоционално здраве...
Тази био-енергийна пръчка прилича на писалка, но не е. Това нано технологично чудо съдържа 11 различни природни минерали и кристали със силно квантово излъчване, на суб молекулярно ниво. Предназначен е за подобрение на здравето. Био енергията и йонизацията в него въздействат на отделните клетки, балансират енергията, ускоряват заздравителните процеси и оказват подобрение в имунната и нервната системи.

С времето клетките и техните процеси остаряват и се забавят. Квантовата енергия на тази Нано пръчка активизира отново тези процеси. Един вид - подмладява клетките и тъкъните. Природната енергия в тази био-пръчка може да подобри сънят, намали напрежението и стреса, подобри положителната Ки енергия в тялото, храната ни и в помещението където живеем.

Този Нано стик е природно енергизиращо устройство. Неговата енергия не намалява с времето - той е вечен. Излъчваната от него енергия въздейства на молекулярните структури на всички течности. Кръвните телца се разпростират равномерно, кръвта става по-ликвидна и достига до болните, неснабдени с кислород тъкани. Лечебният ефект започва моментално. Това се отнася за всички болести, включително и раковия тумор.

Как става това. Обикновенно, с въртеливи движения по посока на часовниковата стрелка. Така всяка напитка, плод или храна може да стане по-полезна, в резонанс с природата, и да се освободи от вредните, токсични структури. Поставен в хладилника, продуктите ви ще бъдат по-вкусни, свежи и питателни. Можете да го ползвате и върху вашите любими домашни животни, за да разблокирате енергията. Помага на клетките, тъканите, както и баланса между духа и тялото ви.


КВАНТОВ ЕНЕРГИЕН СТИК 
Възстановява енергийния поток, лимфите, кръвта - лекува корена на заболяванията (премахвайки натрупания стрес от организма)

Цена: 49 лв., 65 лв., 75 лв. (комбиниран), 85 лв. (тройна комбинация)

тел. 0878197022


Предложения за ползване на био-еннергийния стик
Енергийната пръчка може да бъде използвана по всеки предпочитан от вас начин, но ето няколко основни предложения за ползване:

1. Кръгови движения по посока на часовниковата стралка в облатта на болката, на отстояние от 2 до 5 см. Повтаряйте според необходимостта от 3 до 30 минути на сеанс.

2. Масаж на акопунктурни точки - ползвате нано-стикът за точков масаж на пръстите на ръцете и краката за да освободите мередианите на тялото, или на другите акопунктурни точки.

3. Да освободите чакрите и Аурата си - направете 40 до 120 кръгови движения над всички енергийни центрове; главата (отгоре, между очите, слепоочията, под ушите), щитовидната жлеза, сърцето, слънчев сплит, пъпа... за да отпушите енергияята в тях и възстановите здравословния баланс.

4. Да разблокирате меридианите - минавате праволинейно (нагоре и надолу) по засегнатите мередиани (свързани с блното място). Имаме 12 основни мередиана. Масажирайки различни точки с Енергийния стик е много по-ефективно от обикновен точков масаж. Общо човешкото тяло има 365 точки и 12 основни мередиана, което съответства на броя на дните в годината.

5. Пасажи по централния мередиан (центъра на тялото), което ще повлияе всички останали мередиани и по конкретно всичко в тялото свързано с проблема за който мислите в момента. В такъв случай, в зависимост от проблема, са нужни 40 до 2000 минавания. Например, минавате по гръбначния стълб, нагоре-надолу... от край до край.

6. Можете да го ползвате с козметична цел, на лицето си, за да подмладите кожата и премахнте бръчките; С въртеливи движени, с галене или масаж на съответните области.

7. Енергизирайте храната и водата: Можете да го ползвате, за да подобрите вашите напитки, храна, плодове - активизирайки ги с 30-40 въртеливи движения.

8. За масаж на гърба, таза, кръста, врата, раменете, плешките и др. мускули по тялото. С него се усещат всички затлачени, възпалени, стегнати, некръвоснабдени места... с малко масаж скоро ще се кръвоснабди и възстанови енергийно. Още подробности...

Чак в наши дни квантовата наука открива, че разбирането на Китайската медицина за тялото като една енергийна система е вярно. Но с разработването на Квантовия био-енергиен стик (Нано пръчка) повлияването на потока на енергията и функционалната активност на органите става още по ефективно, бързо, безоблезнено и чудотворно. Резултатите са невероятни.

Пийте вода преди и след ползване. Както знаете тялото ни съдържа минимум 70% вода. Водата попада в кръвта ни няколко минути след приемане! Добре е да енергизирате водата с Квантовия стик преди приемане.

Използване на Квантовия Нано стикът:

1. Премахва енергийни блокажи в тялото ни

2. Изчиства изкривяванията в нашия енергично Био-поле

3. Улеснява изцелението на тялото ни

4. Зарежда храните и течностите с енергия, като по този начин увеличава полезността им

5. На домашни любимци и растения, като възстановява баланса на енергия

6. За да се балансират и енергизират дисбалансите в тялото

7. За да помогнете на другите при болки и други заболявания

8. За да възстанови и енергизира средата, в която живеем

Как излекувах коляното си: Имах скъсано сухожилие и ме беше страх от операция. Не можех дори да стъпвам на този крак. Почувствах възстановяването още в първия ден. До дни чувствах как коляното напълно се възстановява. Носех го винаги на тренировките още някой-друг месец, докато и последните симптоми изчезнаха.

Същевременно, квантовата пръчка, прави течностите в организма по-ликвидни - така кръвта започва да снабдява болните места. Там е болно - понеже не се е снабдявало. Възстановителния процес започва моментално, направо го чувстваш.

Йонизацията се равнява на най-здравословната при изгрев на плажа... Така че, добре е ако си го държиш в близост. Дори да го поставиш джоба или в раницата, той си действа.

Другото за което постоянно ползваме тази енергийна палка, е за масаж. Моментално напипва всички болни места и страхотно бързо ги отпуска с леко разтриване. Затова гледам да не се разделям с него...

Как да лекувате семейството си: Децата съм успявал да ги лекувам, при предписани антибиотици, само с 1-3 сеанса по 20-30 мин. Пред очите си съм виждал, как докато им правя и вече хремата, кашлицата и въобще болния изглед изчезват. Не остава следа от болното състояние. Забравете дните на болест и протакано с дни лечение.

Просто методите за ползване са много и разнообразни. Като го вземете трябва да изпробвате и да се учите. Казват, че няма болест, която не може да излекува - понеже всичките опират до био енергията на квантово ниво - на която той въздейства.
КВАНТОВА ПИСАЛКА

Препоръчваме ви комбиниран - 75 лв.; с Американската и Японска технология в едно. Опитът ни показва най-добри резултати с него. Сравнение: Био-енергиен стик на Омега или Японската версия, струват над 200-600 лв. Турмалинов килим с йонизация 2000, струва от 1000 до 2000 лв.

3 коментара:

 1. Вместо да демонстрирате чудотворната сила на тези пръчици върху цитрусови плодове, стари кучета или хора с главоболие, както ще намерите навсякъде в YouTube, защо не изпращат безплатни пръчици на четирима страдащи от рак, които са под домашни грижи и са престанали всички противоракови лечения? По този начин няма да има съмнение какво причини тяхния рак да си отиде , биха могли да спасят хиляди животи и да прекратят огромните страдания и тези доставчици на пръчици биха били героично новина на първа страница по целия свят. И ще има война на няколко милиарда долара между фармацевтичните компании за правата на тази технология и стотици нови работни места.

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Хубав коментар! Да, пратили сме.. и тези конкретни хора са живи и здрави. Присъединете се и вие. Купете няколко квантови писалки и пратете на ваши познати със сериозни заболявания. НО ИМАЙЕТЕ ЕДНО В ПРЕДВИД... трябва пъво да се научите как да го ползвате ефективно и да им давате водене, защото стоейки в шкава квантовата писалка няма да ги излекува, а само ако я ползват. Така че да ги дадете на непознати, които не знаят как да я ползват, няма да помогнете.

   Не забравяйте, че любовта, желанието и инвестирането са тези които лекуват, а тези нови технически изобретения са само инструменти, които спомагат процеса.

   Изтриване
 2. Енергийното лечение се използва от векове и лекува успешно всякакви тежки и леки заболявания. Просто, чак сега науката може да измерва, изучава и обясни как става това. А защо фармацефтичната инсдустрия иска да спре това и да тъпче с химя от която ставаме зависими е друг въпрос. Разбира се самолечението с енергия не им носи печалба, само си губят пациентите. Продължавайте да информирате хората.

  ОтговорИзтриване

Най-посещаваните публикации