Квантов био-енергиен стик 2000 йонизация нулева енергия енергиен баланс скаларна Нано писалка/пръчка

Квантов био-енергиен стик 
2000 йонизация, нулева енергия, енергиен баланс, скаларна Нано писалка/пръчка

Мощен инструмент за лечение; 
втечнява кръвта, обогатява с кислород, моментален оздравителен ефект, възвръща първоначалното здравословно състояние на клетки и органи, възстановява нарушени ДНК структори, изчиства негативната-болна-деструктивна енергия, възстановява био-енергийното поле и енергийния поток и баланс в тялото.
 

Възстановява физическото и емоционално здраве...
Тази био-енергийна пръчка прилича на писалка, но не е. Това нано технологично чудо съдържа 11 различни природни минерали и кристали със силно квантово излъчване, на суб молекулярно ниво. Предназначен е за подобрение на здравето. Био енергията и йонизацията в него въздействат на отделните клетки, балансират енергията, ускоряват заздравителните процеси и оказват подобрение в имунната и нервната системи.

С времето клетките и техните процеси остаряват и се забавят. Квантовата енергия на тази Нано пръчка активизира отново тези процеси. Един вид - подмладява клетките и тъкъните. Природната енергия в тази био-пръчка може да подобри сънят, намали напрежението и стреса, подобри положителната Ки енергия в тялото, храната ни и в помещението където живеем.

Този Нано стик е природно енергизиращо устройство. Неговата енергия не намалява с времето - той е вечен. Излъчваната от него енергия въздейства на молекулярните структури на всички течности. Кръвните телца се разпростират равномерно, кръвта става по-ликвидна и достига до болните, неснабдени с кислород тъкани. Лечебният ефект започва моментално. Това се отнася за всички болести, включително и раковия тумор. 

Как става това. Обикновенно, с въртеливи движения по посока на часовниковата стрелка. Така всяка напитка, плод или храна може да стане по-полезна, в резонанс с природата, и да се освободи от вредните, токсични структури. Поставен в хладилника, продуктите ви ще бъдат по-вкусни, свежи и питателни. Можете да го ползвате и върху вашите любими домашни животни, за да разблокирате енергията. 

Помага на клетките, тъканите, както и баланса между духа и тялото ви.

Предложения за ползване на био-еннергийния стик
Енергийната пръчка може да бъде използвана по всеки предпочитан от вас начин, но ето няколко основни предложения:

1. Да въртите в крък по посока на часовниковата  стралка в облатта на болката, на отстояние от 2 до 5 см.  Повтаряйте според необходимостта от 3 до 30 минути на сеанс. 

2. Може да ползвате нано-стикът за точков масаж на пръстите на ръцете и краката за да освободите мередианите на тялото, или на другите акопунктурни точки.

3. Може да направите 40 до 120 кръгови движения на всички енергийни центрове; главата (отгоре, между очите, слепоочията, под ушите), щитовидната жлеза, сърцето, слънчев сплит, пъпа... за да отпушите енергияята в тях и възстановите здравословния баланс. 

4. Може да минавате праволинейно (нагоре и надолу) по засегнатите мередиани (свързани с блното място). Имаме 28 основни мередиана. 

5. Може да минавате по централния мередиан (центъра на тялото), което ще повлияе всички останали мередиани и по конкретно всичко в тялото свързано с проблема за който мислите в момента. В такъв случай, в зависимост от проблема, са нужни 40 до 2000 минавания. Например, минавате по гръбначния стълб, нагоре-надолу... от край до край.

6. Можете да го ползвате с козметична цел, на лицето си, за да подмладите кожата и премахнте бръчките; С въртеливи движени, с галене или масаж на съответните области.

7. Можете да го ползвате, за да подобрите вашите напитки, храна, плодове - активизирайки ги с 30-40 въртеливи движения. 

8. Можете да го ползвате за масаж на гърба, таза, кръста, врата, раменете, плешките и др. мускули по тялото. С него се усещат всички затлачени, възпалени, стегнати, некръвоснабдени места... с малко масаж скоро ще се кръвоснабди и възстанови енергийно.


Пийте вода преди и след ползване. Както знаете тялото ни съдържа минимум 70% вода. Водата попада в кръвта ни няколко минути след приемане! Добре е да енергизирате водата с Квантовия стик преди приемане. 

Цени от 55 до 75 лв. Препоръчваме ви комбиниран; с Американската и Японска технология в едно. Опитът ни показва най-добри резултати с него.

Използване на Квантовия Нано стикът:
  1. Премахва енергийни блокажи в тялото ни
  2. Изчиства изкривяванията в нашия енергично Био-поле
  3. Улеснява изцелението на тялото ни
  4. Зарежда храните и течностите с енергия, като по този начин увеличава полезността им
  5. На домашни любимци и растения, като възстановява баланса на енергия
  6. За да се балансират и енергизират дисбалансите в тялото
  7. За да помогнете на другите при болки и други заболявания
  8. За да възстанови и енергизира средата, в която живеем

1 коментар:

  1. От къде мога да закупя такъв Нано стик ( комбиниран)? Тел. 0888998644 А. Стоилов

    ОтговорИзтриване

Най-посещаваните публикации