Квантово изцеление: Мигновено лечение чрез Квантово изчистване на био-полето

Квантово изцеление:   
Мигновено лечение чрез Квантово енергийно изчистване на био-полето ви

Квантовото информационно поле има решаващо влияние върху здравето и психическото ни състояние. Тук ще научите как с Квантова Синхронизация можете да смените болния резонанс със здрав, при което проблемът ви ще изчезне.

Често се идентифицираме с ума си. Но нашата същност е отвъд него. Умът е просто инструмент, който можем да включваме и изключваме по желание. Интелекта, Емоциите и Волята са само функции на нашия дух. Физическото ни съзнание ги улавя и реагира на тях. Както обобщи д-р Гупта, "Ние контролираме и използваме различните функции на мозъка, а не той да контролира нас."

Квантовата физика днес разкрива огромна информация за процесите в нашия организъм на суб-атомно ниво. Оказва се, че това финно информационно поле има огромен и решаващ ефект върху здравето и психическото ни състояние. С Квантова Синхронизация може просто да се смени резонанса, при което проблемите и симптомите ще изчезне. Хубавото е, че всеки, дори без никакъв опит и разбиране може да използва Квантова писалка и постигне същия лечебен ефект.

"При правенето на кръгови движения или масаж (с квантовия стик), в напрегнатите (болните) области, симптомите на различните недъзи се облекчават или напълно преминават."

Как се обяснява това? На квантово ниво може да ни влияе духовен свят от различни нива. Затова там откриваме много паралелни реалности. Ако Резонанса на Сърцето ни има обща база с нисш духовен свят, ние ставаме подвластни на техни влияния и болести. Ако с добро условие направим обща база с по-висш духовен свят (повишим Резонанса на Сърцето си), моментално излизаме на друго духовно ниво, където болестите не съществуват. Затова през 2000 г. излезна книгата на д-р Лий, която обяснява кои болести са резултат на какви действия от миналото. Той разкрива, че над 95% от болестите и инцидентите са резултат на духовни атаки (проблеми на собствените ни предци, или от тези които са имали неприязън към тях).

Квантовата енергия около нас моментално се променя в зависимост от промените в духовното влияние. Те не стават случайно, а са резултат от нашите мисли, действия и състояние, даващи обща база с определно духовно ниво. Затова хората са открили, че медитацията и молитвите могат да имат огромна лечителна сила. Те могат да ни отделят от лошите, болнотворни влияния. Натрупани в миналото лоши енергии могат да причиняват болести и инциденти в продълвение на поколения. Но сега с Квантовия био-енергиен стик можете да освободите тези енергии от тялото на вас и на вашите близки. Не е ли невероятно!

По този начин мигновеното изцеление изглежда като магия, докато не осъзнаем, че сме се отделили от една обкръжаваща ни квантова реалност и сме изплували в друга, свободни от ограничаващия ни проблем. Чудесата, които можем да извършим, са ограничени единствено от нас самите. Няма невъзможна за лечение болест.


  • Как излекувах коляното, кръста и раменете
  • При болки в гърба
  • Квантово лечение на стреса и болестите
  • Кръвта, Дишането и Психиката


  • Как да изчистим болестите и стреса?
    Следователно, ние не трябва да възприемаме болестите като нещо нормално. Те са само сигнал, че трябва да променим нещо в живота си, че има деструктивна енергия която трябва да се изчисти.

    "Лечението с квантовия стик не е въпрос на вяра, а вследствие на енергийни взаимодействия. Когато две системи вибрират с различни честоти, енергиите им се стремят да се изравнят - Болната енергия се изравнява с по-силната лечебна енергия." 

    Квантовият био-енергиен стик може да ви помогне за бързото премахване на деструктивната (болна) енергия. С определен брой минавания по гръбначния стълб (централния мередиан), или с кръгови движения в областта на проблема, вие изчиствате тази енергия на квантово ниво. Бих казал, че Квантовия стик ще ви помогне да разберете и Силата на Молитвата


    Можете да закупите Квантов стик от нас и започнете самолечение сега (45-70 лв)

    Как тази деструктивна енергия се натрупва в нас? Всички най-съвременни изследвания показват, че стресът е основният фактор за почти всички болести. Но това което квантовите изследвания показват, е че той се натрупва в различни части на тялото под формата на деструктивна енергия, или както в Лечебния Код се обяснява, 'Заклещени емоции'; Стресови, емоционални ситуации от миналото в клетъчната ни памет, които в даден момент водят до сериозни заболявания. Това са нарушения в био-енергийното поле и клетъчната ни памет, които дори могат да бъдат заснети на квантово ниво. 

    Когато био-енергията ни бъде коригирана с помощта на този Енергиен-стик, нашият организъм моментално започва процес на самоизцеление. В статията "Смърт заради доктора" д-р Питър Глидън казва,

    "Бог ми е свидетел, няма да повярвате от какви болести хората се излекуват чрез холистичната медицина. Способността на тялото да се самолекува е удивителна!" Д-р Питър Глидън

    В нашия център за Природолечение от години изучаваме и трупаме опит в успешното използване на тези нови научни методи за лечение. Вече сме преживяли невероятен успех в лечението на считани за неизлечими болести. Закупете от нас Квантов био-енергиен стик на цени от 45-75 лв., според силата му на действие.

    При възможност, свържете се с нас за консултация и съвет. Тел. 0878197022

    За повече информация, моля вижте видеогалерията, прочетете „Чудото наквантовия нано-стик“ и посетете групатани във Файсбук



    Продукти:

    КВАНТОВ ЕНЕРГИЕН СТИК 
    Възстановява енергийния поток, лимфите, кръвта - лекува корена на заболяванията (премахвайки натрупания стрес от организма)

    Цена: 55 лв., 69 лв., 75 лв. (Ново 85 лв. 3-на кобинация)

    Квантово енергийно лечение с нано стик как да се лекувам сам с енергийно лечение скаларна енергия
    СКАЛАРНО МАХАЛО-МЕДАЛЬОН:  7000 ЙОНИЗАЦИЯ 
    Спомага бърз лечителен процес чрез подобряване качествата на кръвта.
    Цена: 25 лв., 30 лв., 40 лв. (луксозен)
    тел. 0878197022

    4 коментара:

    1. НОВ УНИКАЛЕН МЕТОД НА КВАНТОВО ЛЕЧЕНИЕ
      Философия на квантовото лечение: Ако човечеството бе избрало пътя на себепознание, вместо пътя на фармацефтиката, квантовото лечение щеше да бъде отдавна познато. Повече информация за лечението с Квантова терапия и списъка с болестите може да намерите в специализираната литература; физиотерапия, Hera, квантова терапия, лазерна терапия.. Квантово лечение Биоенергийна терапия. Квантова синхронизация – Мигновено лечение. Квантова синхронизация – Мигновено лечение чрез Чисто Осъзнаване. Kвантовата медицина не е лъжа и измама, а много реален съвременен научен метод. Една от услугите, предлагани в център по квантова медицина, ... на физическото тяло като средство за профилактика и лечение.. Какво е Квантова Синхронизация? КС е извънредно проста техника.. може да се извършва в къщи с помоща на квантовия биоенергиен стик.

      ОтговорИзтриване
    2. С квантовия енергиен стик можем да изчистим този негативен резонанс от тялото си. Тази 'Магическа пръчка' възстановява здравословната честота в тялото ни; започваме да мислим и чувстваме положително; организма превключва в режим на самоизцеление, а не режим 'стрес'.

      Купете си Квантов Стик. Слушайте тялото си, то само ще ви подскаже къде има натрупана деструктивна енергия, която трябва да изчистите. Минавате необходимия брой пъти с тази магическа пръчка и ще видите изключителния лечебен ефект.

      ОтговорИзтриване
    3. Квантово лечение: Всеки го може, вие също (лесно и евтино)!
      С квантовото лечение ще постигнете положителни промени във всички области на живота си. Избери Квантово лечение – Квантовите продукти за изцеление. Поръчай онлайн и вземи с доставка до твоята врата на следващия ден! Квантово лечение с уред на Тесла, Квантов стик, Лечебна писалка на Кеше, Квантов медальон-махало, Квантова гривна най-добрия метод за лечение, революция в съвременната медицина. Прочетете повече за Квантовото лечение с Квантова писалка (стик). Ще можете да се освободите от множество болки и болести без лекарства и прахосване на излишни средства.

      ОтговорИзтриване
    4. Здравейте може ли да се направи поръчка от друга страна ?

      ОтговорИзтриване

    Най-посещаваните публикации