Болки в гърба и Квантова Терапия


Болки в гърба и Квантова Терапия

Бързо лечение на болки в гърба и самолечение с Квантов стик. Квантовата терапия третира каквато и да било болка в гърба, ишиас, артритни износвания, и всъщност всякаква болка в ставите или друго подобно напрежение.


НАУЧЕТЕ СЕ ДА СЕ САМОЛЕКУВАТЕ

Над 80% от хората страдат с някакви болки в гърба, без да знаят, че с Енергийно лечение лесно биха могли да ги премахнат. Един от петима посещава поне веднъж годишно личния си лекар поради болки в гърба, кръста, врата или ставите. Дават им диагнози за изместен диск, ишиас, артрит, и т.н., но за повечето от тях досега лекарите не разбираха защо тази болка се е появила в гърба. Квантовите изследвания промениха това.

На кватново ниво е видно, че това е енергиен проблем. Натрупаната стресова енергия в тялото, кара мускулите в областта да не  могат да се отпуснат. В резултат прешлените са под непрестанно напрежение, което в един момент избива в сериозни физически проблеми по гръбначният стълб и ставите. 

В болшинството случаи пациентът си тръгва само с препоръки да посети физиотерапевт и рецепта за противовъзпалителни и болкоуспокояващи, които да приема, докато отшуми болката. Но те не лекуват. Затова се приема, че щом веднъж се е появил проблем, от тук нататък той ще се проявява отново. Но се оказва, че когато енергията е коригирана на квантово ниво, проблемът изчезва и тялото бързо възстановява нормалните си функции.

Квантова енергийна терапия

Болката не се появява без причина. Логично е, че ако не отстраним първопричината (на квантово енергийно ниво), проблема ще продължи да се появява отново. Колкото и да подтикваме болката, това не лекува реалния проблем.

Искам да споделя този енергиен подход с висока степен на ефективност. Дори в къщи, сами може да използвате квантов енергиен стик, за да въздействате на болезнените области и да намалите напрежението натрупано в тяло ви. Това ще разреши основната причина за проблема, а не просто да залепи лепенка върху симптомите.

Причини за болки в гърба

Гъвкавите, еластични връзки – мускули, сухожилия и ставни връзки, познати като „мека тъкан”, диктуват как се придържа и стои скелетът. На квантово ниво се наблюдава, как нарушената енергия в областта моментално води до нарушеня във функциите. Колентете щтракат; движенията са болезнени и схванати. Но само минути след изчистване на енергийния блокаж, правейки кръгови движения и масаж с Квантовата писалка, и хоп, те функционират отново нормално. Времето за изчистване на енергията може да варира, според количеството й, но веднъж коригирана тялото бързо се възстановява напълно и изцяло.

Прочетете; Нано-стик излекува коляното и болките в кръста и раменете ми

Например, след едногодишни мъки и болки, с почти никакъв ефект от обезболяващите, за по малко от месец болките във врата, раменете и кръста ми изчезнаха напълно. Отне няколко по-сериозни сеанса с Квантовата магическа писалка. Защо никой не ми бе казал за нея преди това. Можеше да избегна години мъчения и множеството пръснати пари по доктори и аптеки.

Квантовата наука днес открива, че деструктивното напрежение в меките тъкани е причинено от емоционален стрес. Този стрес е натрупан като квантова енергия с болни, стресови вибрации. В резултат възникват различни видове болки и дори вътрешни проблеми. Оказва се че травмите, неправилната позиция и т.н. са резултат от този деструктивен енергиен резонанс в тялото. 

Ако сравним тялото с палатка, тя се поддържа изправена и стабилна от основния прът в средата (гръбначния стълб). Ако увеличим напъна по линиите на обтягане от едната страна, клиновете от другата най-вероятно ще се изскубнат. В нашето тяло там, където има „изскубнати клинове”, усещаме болка. Но напрежението е започнало да се трупа дълго преди това - от лошите взаимоотношения или друг житейски стрес. Така конструкцията е под напрежение и проблемите избиват във различни физически проблеми.

Напрежението се трупа с години

Най-вероятно болката в гърба, която усещате е резултат на години, през които тялото ви се е измествало от този дизбаланс. С времето се развиват компенсаторни механизми, при които се добавя допълнително напрежение и стрес върху определени групи мускули, докато не се стигне до „точка на пречупване”. Обикновено това става, когато се навеждате, за да си обуете чорапа или да вдигнете нещо. Въпреки, че „пречупването” и болката се усещат ниско долу, ключът към разрешаването на проблема може да се намира в съвсем друга част на тялото.

По тази причина, за да се третира каквато и да било болка в гърба, ишиас, артритни износвания, и всъщност всякаква болка в ставите или друго подобно напрежение, е ключово да се освободи енергийно меката тъкан навсякъде, за да се осигури подравняване на цялото тяло.

Това е възможно по 3 начина с Квантовата писалка; (1) пасажи по самия гръбначен стълб и/или главата, (2) масаж на напрегнатите жилки и мускули, и (3) кръгови движения в областите където чувстваме напрежение и болка.

Прочетете; Как да се лекувам с Квантова енергия

Да речем, че лекувате вашето рамо локално за „замръзнало рамо”, само врата ви за болки във врата или болки при отвеждане назад на главата, само стъпалото при плантарен фасциит, лакътя при „тенис лакът”, само поясната област на гръбнака за ишиас и т.н. всички те са само наименования, дадени на проблеми и области, където „енергията е нарушена”. Купете си Квантов стик, за някакви си 50-70 лв. и я освободете. Лекувайте и семейството и роднините си, цял живот. Квантовата писалка е вечна, не се зарежда, не се изхарчва. Прочетете за Нулевата енергия.

Ефекта от Квантовата терапия – лечение на болки в гърба

Лечението с Квантова писалка прави няколко неща едновременно. Първо, изчиства в мозъка и клетъчната памет, целият натрупан стрес. Намаляването на нивото на стрес намалява и напрежението в тъканите и ставите. Когато мускулите се отпуснат, гръбнакът започва да нормализира позицията си, засегнатите нерви се освобождават, а обтягането и напрежението във включените мускули, сухожилия, връзки и стави са облекчени. Резултатът е намаляване на възпалението, сковаността и болката.

Така Квантовата терапия подпомага подсилването на естествените защитни и възстановителни механизми на тялото. Така се подобрява способността му да поправя и самолекува увредените и възпалени тъкани.

Второ, Квантовият стик притежава силна йонизация, въздействаща на кръвта в болната област. Кръвните телца бързо се разпределят, болните места моментално започват да се снабдяват с кислород и другите нужни подхранващи вещества. Самолечението започва незабавно.

Препоръчително е всички пациенти в началото да се подложат на 3 сесии в рамките на 3-4 седмици, за да се подходи към тялото от всички ъгли, да се отключат структурни промени там, където е необходимо. Можете да направите това сами ако си закупите Квантов стик, или да се обадите за лични терапевтични сеанси. Но ефекта е много силен и при общи семинари по Квантово лечение, където хем се учите, хем ви лекуват.

Цялата идея е да разпространим този нов научен метод и ви научим как и вие да постигате сами резултати.

Комбиниран стик с Американска и Японска технология
КВАНТОВ ЕНЕРГИЕН СТИК 
Възстановява енергийния поток, лимфите, кръвта - лекува корена на заболяванията (премахвайки натрупания стрес от организма)


Квантово енергийно лечение с нано стик как да се лекувам сам с енергийно лечение скаларна енергия
СКАЛАРНО МАХАЛО-МЕДАЛЬОН:  7000 ЙОНИЗАЦИЯ 
Спомага бърз лечителен процес чрез подобряване качествата на кръвта.

2 коментара:

  1. Може ли квантовата лечебна писалка да помогне при дископатия?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Определено! Със сигурност квантовата писалка ще освободи енергията която стяга мускулатурата и така притиска прешлените, от там нервите.

      Изтриване

Най-посещаваните публикации