Лечение с Нулева Енергия: Комбиниран стик с Американска и Японска технология


Лечение с Нулева Енергия: 
Комбиниран стик с Американска и Японска технология

Цена: 100 лв. 75 лв.

Поръчайте: 0878-197028

Комбинирания стик е съчетание на 3 технологии; Американската, Японската и тази от Космо диска. Не е скъп, както тези от 300-600 лв., но далеч надминава по лечебни качества евтините версии, които са по-скоро за зареждане на храната и водата.

За досегашните представи за лечение, бързите резултати от използването на Квантовия стик с нулева енергия, са трудни за възприемане. Едно, две, три (и половина) и възстановяваш своят енергиен баланс. Но не случайно го наричат 'Магическа пръчка'.

Нашите прадядовци са изпитали същото недоумение когато за първи път са се запознали с електричеството. Това е било свръхнова технология за тях. Когато в началото на ХХ век се появява този «инструмент на бъдещето", много от нас гледат с недоверие и недоумение как другите бързо лекуват с тази Квантова писалка. За някои това е инструмент на бъдещето. Но ако сте получили информацията и разберете как той работи, за вас - то е сега!

Какво представлява Квантовата писалка?

Квантовия стик има енергийно насочване и използва т.н. нулева енергия, за да възстанови болните места към първоначалното им здравословно състояние и възстанови енергийния баланс в тялото.

Квантовия стик е енергизиращ инструмент, създаден чрез фузия на 12 специални минерали и кристални структури за естествената жизненост на човека. Те са мощен силов трансформатор. Преобразуваната енергия създава дълга реакция, съответстваща на честотата на човешкото тяло; Възвръща базовия резонанс, в който Вселената живее; Вибрациите, с които всички ние трябва да живеем.

Квантовата писалка има способността да влияе на молекулната структура на течности или твърди вещества. Резонансът на тази Нано-писалка е енергия от която тялото ни се нуждае, за да се очисти, подмлади и презареди.

Какво представлява Нулевата Енергия?

Нулевата енергия е най-ниската възможна енергия, която може да притежава една квантово-механична физична система, тя е енергията на основното (невъзбудено) състояние на системата. Всички квантово-механични системи притежават нулева енергия.

В квантовата теория на полето, тя е количеството енергия, свързано с вакума на празното пространство. В космологията, енергията на вакуума се счита за произход на космологичната константа. Затова я наричат и Космическа енергия.

Тъй като нулевата енергия е най-ниската възможна енергия, която една система може да притежава, тази енергия не може да бъде премахната от системата.

Как да използвате този Нано-стик за лечение?


Продукти:

КВАНТОВ ЕНЕРГИЕН СТИК 
Възстановява енергийния поток, лимфите, кръвта - лекува корена на заболяванията (премахвайки натрупания стрес от организма)

Цена: 55 лв., 60 лв., 69 лв., 75 лв. 

Квантово енергийно лечение с нано стик как да се лекувам сам с енергийно лечение скаларна енергия
СКАЛАРНО МАХАЛО-МЕДАЛЬОН:  7000 ЙОНИЗАЦИЯ 
Спомага бърз лечителен процес чрез подобряване качествата на кръвта.

Цена: 35 лв., 45 лв., 55 лв.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най-посещаваните публикации