Квантово Лечение на травматични спомени и стрес

Травматични Спомени и Стрес

Лечение на травматични спомени и болки от неразрешени конфликти

От къде произлизат болестите и психичните ни проблеми? Редеица книги може да откриете в книжарниците обясняващи квантовата и енергийната страна на проблемите ни.

Всички ние съхраняваме в себе си травматични спомени, болки от неразрешени конфликти и деструктивни убеждения, които се нуждаят от лечение и любов. Тези спомени се съхраняват в био-плето ни и са първопричината на нашите болестите. Как да се върнем и излекуваме тези спомени?

"Болестите трябва да бъдат диагностицирани и предотвратявани с оценка на енергийното поле." Д-р Д.Крайл

Ако искаме да лекуваме здравословните проблеми от корена, трябва да използваме новите методи за Квантово енергийно лечение. Колко прекрасно е, че днес Квантовите изследвания създават технологии, като тази на Квантоваталечебна писалка, които изчистват тези деструктивни енергии на фино, вибрационно ниво. Щастлив съм да ви представя тези прости но мощни техники за самолечение с Квантовата лечебна писалка, които ще променят живота ви. До голяма степен тя е като проходилка в областа на енергийното лечение. Тази магическа писалка позволява всеки, бързо и лесно да навлезе в сверата на изцелението.

Когато се срещнах с въздействието на Квантовия стик, преди няколко години, бях потънал в неразрешими проблеми с кръста, ставите, схващания. Нуждата ме накара да изпробвам. И без това нямах друг шанс. Закупих си писалката по препоръка на моя позната. Изгледах видеата и въпреки, че нямах големи очаквания, поне трябваше да опитам. През следващите месеци нещата започнаха да се променят. С малко усилия, проблем след проблем, се оттървах от схващанията, прищипания нерв, болките в ставите, а след това и от други стресови спомени. Способността ми да тренирам, спортувам и работя се завърнаха.

Хората, на които сме помогнали да си служат с тази Магическа писалка, съобщават за забележителни резултати при техните роднини, клиенти или при работа със самите себе си. Имаме лични преживявания с лечението на десетки проблем, но постоянно получаваме свидетелства от тях за лечебен успех при проблеми с които не сме се сблъсквали. Уравновесяване на кръвното, премахване на болки в сърцето, лекуване на бъбреците и т.н.

Препрограмиране на Миналото

Процесът на лечение с Квантовата писалк понякога преминава отвъд времето и пространството. Бързото лечение на тежки физически проблеми се дължи на „инжектиране“ на импулс от божествена светлинна енергия (заредена в писалката) към миналото - момента, в който се е появило заболяването. Така, лекувайки миналото прояваление на Аз-а, човек се подобрява в настоящето си по фантастичен начин.

Как Лечението на времевата линия може да се прояви и по време на сеанс с Квантовия лечебен стик? Знаем, че лесно, чрез квантовите връзки на нашето измерение отиваме назад в миналото. Правим го спостоянно в мислите си. Но не осъзнаваме, че мислейки за минало събитие или спомен, ние се свързваме с енергийното поле на това което се е случило. Мислейки за даден човек, също се свързваме с енергията натрупана от преживяванията с него. С пасажи с писалката просто трябва да излекуваме енергията свързана с тези минали събития.
Квантовото информационно поле има решаващо влияние върху здравето и психическото ни състояние. Тук ще научите как с Квантова Синхронизация можете да смените болния резонанс със здрав
Можем ли да го ползваме и напред в бъдещето - напред във времето?  Няма нужда да отваряме дупка в пространствено-времевия континиум. Просто можем да създадем добра енергия за очаквано бъдещо събитие. Отново минаваме с пасажи по централния меридиан, мислейки за това бъдещо събитие. Пращаме добра енергия в бъдещето, но същевременно и изчистваме бариерите, препятствията, които биха могли да попречат.

Какво означава това? Много от ограниченията ни за бъдещето се предопределят от минали провали. Минали събития може да са ни програмирали за неуспех. Казвали са ни, че сме неспособни или често сме се чувствали така. Тази енергия е свързана с нас и ограничава бъдещите ни преспективи. Но сега с Квантовия стик можете да променяте и изчиствате тези неща. На семинарите ни обучаваме участниците на много такива техники.

Освобождаване на болката с Квантов стик



Можете да закупите Квантов стик от нас и започнете самолечение сега (55-75 лв)

Лечение на спомените

Как квантовия стик лекува спомените? Спомените в подсъзнанието може да бъдат разгледани като картини, които призовават свързаните с преживяването емоции. Тези емоции са записани в енергийното ни поле, като аудио запис - вълни с дадена честота.

Проблемът идва, когато емоциите са били твърде стресови. Натрупването на все повече и повече деструктивни честоти ще окаже ефект както върху здравето, така и върху психиката.

Например, нервните честоти, ще предизвикат нови нервни реакции, нови конфликтни взаимоотношения. С други думи, деструктивния процес ще се засили. Затова можем да разглеждаме болезнените симптоми като сигнални лампи, за натрупалия се в подсъзнателното енергийно поле духовен проблем.

Трябва да сме благодарни на тези сигнали. Тялото ни казва, "Това не може да продължава така. Промени и излечи причините." Но вместо това ние тичаме в Аптеката за токсични лекарства, които да запушат симптомите и продължаваме с неправилното поведение докато проблема стане още по-сложен, и накрая фатален.

Извикването на стария болезнен спомен в съзнанието ни, ни позволява да се свържем с деструктивната енергия. В този момент можем да работим с писалката и хармонизираме свързаните вибрации, превръщайки ги в здравословни.

Лекуваме миналото, настоящето и бъдещето едновременно

Обяснението е следното: определени аспекти от вашия аз се връщат назад във времето, за да лекуват други аспекти, станали обект на травма или негативно програмиране. Всички лечебни терапии на времевата линия се основават на принципа за квантовата взаимосвързаност.

Някои квантови изследвания говорят за това, че имаме безброй аз-ове и всички тези аз съществуват в този вечен момент сега. Някои смятат, че тези различни „азове" са от минали животи, където сме преживели травма, сме получили емоционални белези, етерни отпечатъци и блокажи в каузалното тяло, които обикновено се пренасят в бъдещи животи (или, в случай на травма в ранно детство от този живот, се пренасят в зрелостта).

Но истината е, че искаме или не искаме, ние сме свързани с нашите предци. Изследванията показват, че клетъчната ни памет носи спомените на всички предишни поколения от нашата потомствена линия. По същия начин, вашата клетъчна памет се предава като подсъзнателен потенциал и на вашите деца и потомци.

Затова лечението на времевата линия лекуваме не само собствените си травмирани азове. Ние лекуваме и миналото (предците) и настоящето (личната ни енергия) и бъдещето (потомството си).

Техниката е особено полезна за създаването/проявяването на конкретни неща в живота, като възможно най-добра кариера или бизнес, или по-любящи взаимоотношения. Лекуването на времевата линия в обратна посока се основава на закона за привличането. Когато изпращаме към света щастлива и любяща енергия, тя се връща към душата по разнообразни начини. В тази техника се набляга също така върху факта, че най-мощната и творческа енергия се излъчва по-скоро от сърцето и слънчевия сплит, отколкото от ума.

Как Енергийната писалка лекува био-полето ви

Когато направим Холограмно сканиране на енергийното био-поле с Квантов анализатор или друга технология, се вижда енергиен отзвук или ехо от нашето минало, което все още влияе върху настоящето ни. В това енергийно био-поле са записани, като аудио вълни, стресовите, травмирани енергии. При сканирането ги виждаме като места с тъмна енергия. Нейният болезнен резонанс е това което кара органите и тъканите в тази област да не функционират правилно.

С Квантовата лечебна писалка можем сами да отстраним емоционалния заряд свързан с болезнените симптоми. Чудесата, които можем да извършим, са ограничени единствено от нас самите. Няма невъзможна за лечение болест.

Изчистване на тежки емоции

Това е само примерна процедура с която можете да изчистите всеки нежелан спомен от тежкия му емоционален заряд:

1. Извикарте в ума си конкретния спомен, който искате да промените (с който искате да работите). Възпроизведете събитието в съзнанието си до появата на емоциите свързани със събитеито.

2. Докато наблюдавате себе си отстрани, минавайте пасажи с Енергийната посалка по централния меридиан, за да изчистите негативната енергия.

3. Ако почувствате в кои части на тялото е локализирана тази емоция, като тежка енергия, можете да работите и в тази област. Правете кръгови движения, търкане или масаж, коете е най-удобно за конкретната област. Можете спокойно и да комбинирате, сами ще усетите кой начин е по-ефективен.

4. Работите докато енергийното ви поле не се освободи от част от емоцията и найната сила не отслабне. Ако е необходимо повтаряте процеса периодично, докато сте сигурни, че напълно сте трансфомирали емоционалния връх на този спомен.

5. Сега можете да създадете нова картина в ума си, в която виждате нещата променени, така както ги искате. Виждате себе си на ново, по-прекрасно място. Възпзриемете новата картина с всички свои сетива, докато правите кръгови движения над сърдечната чакра. Запечатайте тази нова картина в сърцето си създаваййки много ясна и позитивна картина. Изпитайте, преживейте картината с всички свои сетива, исилвайки цветовете в нея и около нея. Окуражете го да се настрои към положителните емоции и чувства, свързани с нея. След това излъчете образа във всички посоки от сърцето към полето.



  • Как излекувах коляното, кръста и раменете
  • При болки в гърба
  • Квантово лечение на стреса и болестите
  • Кръвта, Дишането и Психиката


  • Лечението с квантовия стик не е въпрос на вяра, а вследствие на енергийни взаимодействия. Когато две системи вибрират с различни честоти, енергиите им се стремят да се изравнят - Болната енергия се изравнява с по-силната лечебна енергия.



    Квантовият био-енергиен стик може да ви помогне за бързото премахване на деструктивната (болна) енергия. Вижте във видеото как тя е свързана с тялото ни. Морфогенетичното поле влияе генетиката ни, работата на клетките и съответно здравето ни.

    С определен брой минавания по гръбначния стълб с Квантовия стик, или с кръгови движения в областта на проблема, вие изчиствате тази енергия на квантово ниво. Вие нулирате Морфогенетичното поле във пръвоначалното му здраво състояние. Ефекта е невероятен.
    "Лекувайки другите, ние лекуваме себе си. Лекувайки себе си, лекуваме и всички останали. Лекувайки своето минало, лекуваме и бъдещето си - своето и на свързаните с нас хора."
    Пишем за Природолечение защото от години откриваме полезни за нас неща, които искаме да споделим. Изучаваме и трупаме опит в успешното използване на тези нови научни методи за лечение. Вече сме преживяли невероятен успех в лечението на считани за неизлечими болести. Но важното е просто да помогнем на тялото си само да се излекува. Бог му е дал тези невероятни способности, просто му помогнете. Закупете си Квантов био-енергиен стик и пробвайте. Не е скъп цени от 50-80 лв., според силата му на действие. Има и по-скъпи, но имаме най-добър успех с комбинираните лечебни писалки.

    За повече информация, моля вижте видеогалерията, прочетете „Чудото наквантовия нано-стик“ и посетете групатани във Файсбук

    Поръчайте сега:

    КВАНТОВ ЕНЕРГИЕН СТИК 
    Възстановява енергийния поток, лимфите, кръвта - лекува корена на заболяванията (премахвайки натрупания стрес от организма)


    Квантово енергийно лечение с нано стик как да се лекувам сам с енергийно лечение скаларна енергия
    СКАЛАРНО МАХАЛО-МЕДАЛЬОН:  7000 ЙОНИЗАЦИЯ 

    Спомага бърз лечителен процес чрез подобряване качествата на кръвта.

    Няма коментари:

    Публикуване на коментар

    Най-посещаваните публикации