Квантово лечение на ЗРЕНИЕТО (Очите) за деца и възрастни

Квантово лечение на 
ЗРЕНИЕТО и ОЧИТЕ

Ефективно ли е подобрението на зрението при деца и възрастни с помоща на Квантов енергиен стик

Лично аз работя много на компютър и определено мога да заявя, че на мен енергийното лечение ми помага невероятно много за бързо освобождаване от умората и напрежението в очите. Обикновенно Квантовата писалка обира тежката енергия, която чувствам, само за минути.

При сериозни проблеми се надявам също да постигнете пракрасни резултати. От няколко източника съм чувал, че са имали много добър ефект, но е добре човек лично да го е преживял, за да каже. Надявам се тази дискусия да повдигне и отговори на някои от свързаните въпроси. Надявам се с времето да събера още повече полезна информация.

"Лечението с квантовия стик е следствие на енергийни взаимодействия на болната енергия с по-силната лечебна енергия на скаларната писалка."

Въпроси и отговори

Въпрос:
Здравейте, квантовата писалка може ли да се използва при деца? Става въпрос за проблем с очите- амблиопия. Благодаря.

Квантово био-лечение:
Няма какво да е проблем, даже е по-ефективно. "Ползваме го спокойно за децата ни. Тяхната енергия све още не толкова задръстена. Затова им помага дори по-бързо. Може да правите въртеливи движения над очите. По централния меридиан, жлезите. Просто при много малките гледам е от разстояние или съвсем нежно. Работи и над лимфните им възли, особенно под ушите."

Лечението на амблиопия при деца

Въпрос:
Значи е подходяща. А какво и кога мога да очаквам като резултати. Пълно излекуване, евентуално?

Квантово био-лечение:
Очаквате да махнете болната енергия и организма сам да може да си се възстанови. Колкото и да е, все ще облекчи значително. Просто ще махне умората в очите. В допълнение ще подобри снабдяването с кослород в свързаните мускули и тъкани. Според мен, няма как това да не окаже силен положителен ефект.

Знаете, че при Лечението на амблиопия при деца се използва превръзка на окото, целяща да стимулира зрението в по-слабото око. Ако можеш да усетиш енергията... тя седи като тежест около окото... когато я изтеглиш (освободиш) просто вече всичко си е добре. Така го чувствам аз, когато усетя енергията на друг с подобни проблеми.

Въпрос:
Понеже не съм ползвала уреда, би трябвало да има инструкции как, къде, с какъв натиск, по колко, колко често и за какви заболявания се ползва и т.н. В частност и за нашия случай - за очите на детенце.

Квантово био-лечение:
Има описание с методите за ползване. Определено покрай очите няма нужда от натиск, нито дори от докосване. По-скоро насочвате енергията от разстояние и създавате положително енергийно поле в областта докато не се почувства освобождение и по-нормално функциониране. Разбира се, веднъж задействана енергията сама ще продължи оздравителния процес.


Въпрос:
Вие за какво я използвате и какви проблеми сте си решили, като сте нормализирали енергията?

Отговор:
Квантово био-лечение при децата много ни е помагало за настинки (гърло, хрема, температура), както и за схващания, мускулна умора и спазми. Помага и при главоболие или болки в коремчето. Сами взимат и си правят. След малко идват, "О, вече  не ме боли!" При по-мъничките лесно ги освобождаваше и от стрес, нервност, тантруми и т.н. Просто малко им правех на гръбчето.

Примерен вариант за действие:

Не премайте упътването буквално а като приблизителни идеи за работа. Просто следвайте интуицията си и слушайте тялото, то само си подсказва какво му трябва. Ние просто влагаме усилия да му помогнем.
1. Активирайте енергията с 40-120 кръгови движения във всяка от седемте основните Чакри
2. Направете 400 до 1000 пасажи по грабначния стълб (или на главата, ако работите на себе си), с намерението да премахнете първопричините на проблема, както и свързаната с него енергия в организма.
3. Направете 5 до 20 минути кръгови движения или масаж в областта, докато се усети отпускане
4. Открийте меридиани или акопунктурни точки свързани с проблема.



„Прозорец на черния дроб са очите"

В случая, традиционната китайска медицина счита, че нарушенията в работата на черния дроб са тези, които предразполагат към появата на проблеми с очите. Смята се, че „прозорец на черния дроб са очите". По принцип всички вътрешни органи имат някакво отношение към тях, но връзката с черния дроб е най-тясна.

Следователно трябва да работите енергийно с Квантовата писалка и върху такива свързани меридиани, точки и органи. Следователно, за дълготраен ефект ще е добре да коригирате и хранителните и спортните си навици, защото организмът е взаимосвързана структура.

Меридиан на черния дроб
Преодоляване на болната енергийна памет

Гледали ли сте предаването "Лечителя" по телевизия TLC. Давайки им силна лечебна енергия повечето преживяват огромно облекчение. При някои то е постоянно. При други проблема се завръща след няколко дни. Но ако повторят сеанса още някой път и вече няма да се завръща.

Проблема е така наречената енергийна памет. Човек помни болната енергия и си е свързан с нея. Сам си я връща. Да не говориме, че си втълпява, че няма да се оправи. Нещо като съзнателна и подсъзнателна съпротива на оцеляването. В такъв случай може да се наложи няколко пъти енергията да се възстановява до номална, докато той привикне със здравословното състояние.

Точно затова предпочитам, вместо аз да лекувам хората, да ги науча сами да се лекуват с Енергия. Защото  тогава ще могат да повтарят лечебния сеанс когато и колкото пъти искат, докато не достигнат пълното изцеляване. В противен случай процеса ще се удължи и зависи от многоборйни и скъпи посещения на енергийни лечители (хора с по-силна ки енергия). А квантовата писалка ви дава шанса да правите това, почти със същата ефективност, и то сами в къщи.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най-посещаваните публикации