КВАНТОВО ЕНЕРГИЙНО ЛЕЧЕНИЕ: Кръвта, Дишането, Стреса, Психиката

КВАНТОВО ЕНЕРГИЙНО ЛЕЧЕНИЕ
КВАНТОВО ЕНЕРГИЙНО ЛЕЧЕНИЕ: Кръвта, Дишането, Стреса, Психиката
Как да снабдите с кислород болните места и възстановите своето здраве с помоща на Квантовата писалка

Ако организмът ни получава необходимото количество кислород, той няма да се разстройва и боледува. Първопричината за всички проблеми и неразположения е липсата на достатъчно количество кислород.

Тази нова технология, която описваме тук, връща в първоначалното им състояние нашите чувства, мисли и физическа кондиция. Те са разстроени когато има недостиг на кислород.

За да живеем уравновесено, хармонично, спокойно, дълго и здравословно, трябва да доставяме на организма си необходимото му количество кислород. Точно това прави Квантовия стик. Чрез тази статия искаме да научим читателя как да постигне това със силата на квантовата писалка. (Виж)

Квантово лечение на Стреса
Как да се лекувате в къщи без лекарства




Тук ще споменем препоръки, извлечени от личния ни опит и този на хората с които работим. При лечението на всяко неразположение може винаги да се обърнете към помощта на квантовата писалка. Просто научете принципите на нейната работа и можете свободно да я ползвате с каквато, от всичките техники, почувствате за добре.

Колко е важен кислорода за нашето здраве?

Ако кръвта ни започне да снабдява с кислород болната област, веднага ще преодолеем неразположенията. Ежедневният стрес оказва силно влияние, както върху психиката ни, така и върху храносмилателната и кръвоносната ни система.

Нещата са свързани; ако сме стресирани стомахът ни не може да се отпусне, сърцето променя работата си. Нещата тръгват на зле. Натрупаният стрес представлява квантова енергия с деструктивен резонанс. Тя кара мускулите на стомаха или други области на тялото, да се стегнат и нарушат нормалното функциониране.

Освен върху храносмилането и снабдяването с вещества, това ще се отрази и на психическото ни състояние. Ние се чувстваме стегнати от страхове и притеснения, нервност и т.н., които започваме да изразяваме във взаимоотношенията си с околните. Това се превръща в затворен цикъл с множество вредни странични ефекти. Щом тази натрупана стресова енергия достигне даден предел, тя избива във физически проблеми в тази област. Но тя е започнала да се трупа дълго преди това.

Вече съществуат множество уреди с които деструктивната енергия може да се сканира. Като лечител аз мога да усетя тази енергия в тялото; къде е, какъв резонанс има. Колкото по-плътна става тази тъмна енергия, толкова по-стегнато и нефункционално става всичко в областта; мускули, жилки, тъкани, вени... Автоматически дори снабдяването с килсород се затруднява.

Изчистване на Аурата с Квантов Стик
При болки в гърба - Квантова Терапия 

Защо комбинирания квантов стик е толкова ефективен? 
 
(1) Японската технология в него въздейства моментално на течностите в организма; кръвта и лимфите. След броени минути кръвните телца се разпределят правилно и кръвта започва да снабдява с кислород там където не е било снабдявано добре.

Колкото по-дълго работите със писалката в тази област, толкова по-добре. Няма ограничения. Сами ще почувствате кога процесите там се възстановят.

(2) Американската технология в квантовата писалка почиства стресовата енергия; енергийните канали се отпушват, стреса се изчиства, мускулите и органите започват да функционират свободно.

Как да изцелите Алергията, дробовете и настинките? 
Лечение на Лумфната система с Квантова енергия
Лечение на колене, кръста, раменете, врата и ставите 

Препоръки за ползване на квантовия стик?

Замислете се за конкретния проблем над който искате да работите. Задайте си въпроса, "в коя част на тялото чувствам деструктивната енергия от това? Работете в тази област. На някои места е по-удобно да масажирате, на други да минавате с пасажи, а някои кръговите движения са най-удобни. Редувайте както почувствате за добре. Доверете се на интуицията си. Тя ще ви води. Но най-важното - слушайте тялото си. Подсъзнанието ви знае причините и ще ви даде нужните сигнали. Прочетете още, Използване на Квантовия Био стикът

Ако си нямате никаква представа къде да работите, винаги можете да започнете с работа по централния меридиан. Той е свързан с всички други области на тялото. Минете и през основните енергийни центрове (чакрите), за да изчистите цялостно енергийното си поле (аурата). Непременно проверете и областите където преминават лимфните канали, както и лимфните възли. Не забравяйте да проверите и основни области на главата; фронталната област, слепоочията, короната и тила… Проверете кои мускули по тялото ви са стегнати. Това би означавало, че в тях е натрупана стресова енергия, която трябва да освободите.
КВАНТОВО ЕНЕРГИЙНО ЛЕЧЕНИЕ: Кръвта, Дишането, Стреса, Психикат
Комбиниран стик с Американска и Японска технология
Квантовия енергиен медалион с 7000 йонизация
Енергийно лечение на Сърцето: Магическа пръчка


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най-посещаваните публикации