Как да се излекувате от спомените: Квантово лечение

Как да се излекувате от нежеланите спомени
Квантово енергийно лечение на физически и емоционални деструктивни спомени отстранява стреса и болестите

Лошите спомени дори на подсъзнателно ниво продължават да ни държат в постоянен подсъзнателен стрес.

Днес всички медицински иследвания показват, че точно стресът е в основата на всички болести. Няма истинско изцеление, докато не излекувате спомените си - физически или емоционални!

Във всяко настояще преживяване подсъзнанието ви автоматически се допитва до банката със спомени, където са съхранени сходни негативни преживявания, за да определи как да реагира в този подобен случай. Това влияе директно на емоциите ви, на поведението и решенията, които правите.

Забелязали ли сте повтарящи се ситуации при които винаги, дори без видима причина, започвате да се ядосвате? Това означава, че в подсъзнанието ви има спомени (без значение дали лични или родови), които го свързват със ситуация, за която изобщо не знаете или не се сещате. Тези деструктивни спомени - 'заклещени емоции', стоят като негативна енергия във вас, рано или късно започват да избиват в различни болести и проблеми.

Днешната медицина се опитва да лекува симптомите, но тя не разбира и не премахва първоначалната причина. А болестите са точно това, симптоми, които ни показват, че в подсъзнанието ни има емоционални и духовни неща, които трябва да бъдат разрешени.

Използвах квантовия енергиен стик да освободя няколко такива спомени. Ефекта бе поразителен. Болките в рамото и врата, с които се борех в продължение на повече от година, изчезнаха за броени дни. Нито лекарствата, нито масаж или нагревки успяха да постигнат това, което постигнах с една мъничка метална пръчка.

Как точно стана това? С 'мускулен тест' успяхме да открием конкретните 'заклещени емоции' (деструктивни спомени) от миналото. След това, с определен брой минавания с Квантовия стик, по централния мередиан, отстраних деструктивната енергия свързана с тези спомени. В някои случаи моментално почувствах освобождаването на свързаните с тези емоции мускули. В други, ефекта се усети още на следващия ден или отне 3-4 дни лечителн процес, в които чувствах как тялото се възстановява.

Най-удивителното за мен бе, когато отстраняването на заклещените емоции от врата ми, не просто ме освободи от болките на прещипания нерв, но буквално изправи гръбначния ми стълб. На другата сутрин се събудих и прешленът, който стърчеше над другите се бе прибрал.

Разберете, всяка болка или изкривяване е резултат от нарушение в био енергийното поле. За да възстановите биополето си, трябва да се освободите от спомена, който е първопричина на нарушената енергия. А с Квантовия стик можете директно да възстановите био енергийното поле и освободите тази деструктивна енергия от тялото си. Автоматически тези деструктивни спомени биват освободени, както и вие от тяхното негативно вилияние.

Купете си Квантовия енергиен стик, за да усетите сами бързия положителен ефект. Наричат го още 'Нулева енергия', защото нулира болната енергия натрупана в тялото, която стои зад развилия се проблем.

От друга страна Квантовия стик моментално прави кръвта да достигне до болното място и снабди с кислород болните места, където кръвоснабдяването е било ограничено. Лечителния ефект започва моментално.

При желание винаги може да ни се обадите, за да ви направим 'мускулен тест', което става дори по Скайп, без значение от разстоянието. Така може да определите конкетните източници на проблемите ви, както и нужните процедури, които да ги отстранят.
Прочетете още: Квантов био-енергиен стик

КВАНТОВ СТИК

Препоръчваме ви комбиниран - 75 лв.,  комбиниран, с Американската и Японска технология в едно. Опитът ни показва най-добри резултати с него. Сравнение: Био-енергиен стик на Омега или Японската версия, струват над 200-400 лв.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най-посещаваните публикации