КВАНТОВ ЕНЕРГИЕН СТИК (Упътване)


КВАНТОВ ЕНЕРГИЕН СТИК        
Енергийно лечение с бърз ефект – премахва блокажите, балансира, енергизира


Днес квантовата наука отваря нови познания относно болестите и техните причини на квантово ниво. Стресът, негативната среда и взаимоотношения, се натрупват като деструктивна енергия на квантово ниво. Медицинските изследвания са категорични – всички болести произтичат от стрес.
Тази био-енергийна пръчка приличаща на писалка е ново нано-технологично чудо. Тя съдържа различни природни минерали и кристали със силно квантово излъчване, на суб-молекулярно ниво. Предназначен е за подобрение на здравето. Био-енергията и йонизацията в него въздействат на отделните клетки, балансират енергията, ускоряват заздравителните процеси и оказват подобрение в имунната и нервната системи. 
Квантовата енергия е с резонанс, който възстановява здравословните честоти на енергията в тялото. Натрупаната стресова, негативна и деструктивна енергия е в основата на всички психически и здравословни проблеми. Квантовия стик, при достатъчно продължителна работа в областта ще коригира (извлече) тази деструктивна енергия. Организма става свободен да работи нормално, понеже сте изчистили самата  коренна причина за болестта на квантово ниво. Няма странични ефекти. Не се изтощава с времето.
Когато Американската технология на Омега се комбинира с Японската, която използва Йонизация, ефекта става още по-силен. Какъв е ефекта върху кръвта? Само след минути въздействие в областта квантовата енергия разпределя сплъстените кръвни телца и те се разпределят равномерно. Това спомага за правилно разреждане на кръвта - кръвните телца се разпределят пропорционално и започват да пренасят кислород и хранителни вещества до неснабдените болни места. Това води до бърз процес на оздравяване, не само на кръвоносната система, но и на всички органи, така и на цялата имунна система.

1. Премахва енергийни блокажи в тялото ни 
2. Изчиства изкривяванията в нашия енергично Био-поле 
3. Улеснява изцелението на тялото ни 
4. Зарежда храните и течностите с енергия, като по този начин увеличава полезността им 
5. На домашни любимци и растения, като възстановява баланса на енергия 
6. За да се балансират и енергизират дисбалансите в тялото 
7. За да помогнете на другите при болки и други заболявания 
8. За да възстанови и енергизира средата, в която живеем 
Предложения за ползване на био-еннергийния стик 
Енергийната пръчка може да бъде използвана по много начини, за съвети се свържете с нас:

1. Кръгови движения по посока на часовниковата стрелка в областта на болката, на отстояние от 2 до 5 см. Повтаряйте според необходимостта от 3 до 30 минути на сеанс. 

2. Да правите точков масаж на пръстите на ръцете и краката за да освободите меридианите на тялото, или на другите акопунктурни точки. Търсете и масажирайте напрегнатите жилки и мускули по тялото, докато омекнат.

3. Направете поне  40 до 120 кръгови движения над всеки от енергийните центрове; главата (отгоре, между очите, слепоочията, под ушите), щитовидната жлеза, сърцето, слънчев сплит, пъпа... за да отпушите енергията в тях и възстановите здравословния баланс. Работете по-дълго над жлезите, които имат проблем.

4. Направете праволинейни пасажи (нагоре и надолу) по засегнатите меридиани (свързани с болното място). Имаме 12 основни меридиана. Масажирайки различни точки с Енергийния стик е много по-ефективно от обикновен точков масаж; не просто ги активира, а изчиства блокиранта енеригия. Общо човешкото тяло има 365 точки и 12 основни меридиана, което съответства на броя на дните в годината. 

5. Може да минавате по централния меридиан (центъра на тялото), което ще повлияе всички останали меридиани и по конкретно всичко в тялото свързано с проблема за който мислите в момента. В такъв случай, в зависимост от проблема, са нужни 40 до 2000 минавания. Например, минавате по гръбначния стълб, нагоре-надолу... от край до край. Ако си правите сами се прави на главата (от междувеждието до дъното на тила)

6. Можете да го ползвате с козметична цел, на лицето, за да подмладите кожата си и премахнете бръчките; С въртеливи движени, с галене или масаж на съответните области. 

7. Можете да го ползвате, за да подобрите вашите напитки, храна, плодове - активизирайки ги с 30-40 въртеливи движения. Добавете и молитва и медитация при желание, да стане лечебна за конкретен проблем.

8. Можете да го ползвате за масаж на гърба, таза, кръста, врата, раменете, плешките и др. мускули по тялото. С него се усещат всички затлачени, възпалени, стегнати, некръвоснабдени места... с малко масаж скоро ще се кръвоснабдят, възстановят енергийно и отпуснат. Прочетете повече в http://kvantovo-lechenie.blogspot.bg

Упътване, Квантова писалка, Енергиен стик, Квантов стик, Нано стик, Лечебна писалка,
Свидетелства:
Как да излекуваш болките в коляното и краката
Много хора на които съм давал или подарявал Квантовата писалка са споделяли за Чудотворния и ефект. Само след дни са идвали с удивителните истории, как е помогнало на съпруга с раменете, на дядото с гърба, на бабата с коленете и т.н. Изпробвате и споделите вашите чудотворни истории. 
лечение на коляно болки в коляното как да излекувам коляно стави мехлем лекарства за коляно
КВАНТОВА ЛЕЧЕБНА ПИСАЛКА 
55 лв. до 2000 йонизация
69 лв. над 2000 йонизация
75-85 лв. (Комбинирани) 
Сравнение: Омега или Японската версия, струват над 100-300 Евро. Но с комбинирания стик действието се усилва - същите резултати за много по-ниска цена.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най-посещаваните публикации