Лечение на Лумфната система чрез прочистване с Квантова енергия

пречистванеlimfata lechenie prechistvane лимфата лимфната система лечение изцеление на лимфата

Лечение на Лумфната система чрез пречистване с Квантова енергия limfata lechenie prechistvane лимфата лимфната система пречистване лечение изцеление на лимфната мрежа

Квантово енергийно лечение
пречистване лечение изцеление на лимфната мрежа  
Науката днес доказа, че повечето заболявания се развиват когато лимфата е замърсена. На симпозиум Германия, учени от цял свят изнесоха доклади за ролята на лимфата система и връзката и с отключването на заболявания.

Задръстването на лимфната система води до много болести

Задръстването на лимфната система води до много болести, например като алергии, синузит, артрит, рак, колит, лупус (вълчанка), напълняване и кожни проблеми. Също може да бъде причина за отоци (събиране на вода), липса на енергия, констипация (запек), запушени синуси, болки в кръста, болки по цялото тяло и чувство за слабост, отпуснатост.

Когато лимфната система не работи правилно, телата ни не могат да премахват токсините, да се борят с вирусни, гъбични и бактериални заболявания или да регулират количеството течност в нашите тъкани. За да можем да постигнем максимално здраве, тази система трябва да функционира добре и лимфната течност да тече. 
65 лв. - Квантов енергиен стик
Официалната медицина не разбира важността й, нито знае как й въздейства. Но на лимфата може да се въздейства по много методи от алтернативната медицина.Квантовото енергийно лечение е един от най-лесните и достъпни начини. 

Лимфната система е в основата за очистване на междуклетъчните пространства и част от имунната ни система. Нейната функция е да филтрира кръвта, да произвежда бели кръвни телца, защита срещу болести, да върне протеина към сърдечно съдовата система. Лимфната система включва далак, тимусна жлеза (ендокринна жлеза), апендикс, сливици, лимфни възли и съдове и лимфна тъкан. Когато лимфата преминава през лимфните възли и далака, остарелите клетки, бактериалните агенти и други чужди субстанции, попаднали в тялото, се отделят и изхвърлят. Пречистената лимфа се връща наново в лимфната мрежа. 

Защо Лимфната система се "задръства"

Лимфната система се „задръства“ поради наличието на токсини и паразити в нея. При това положение лимфата не може да изпълнява своите функции. При определени условия паразитите започват инавазия, обарзуват колонии, инфектират лимфата и така се стига до всякакви заболявания. 

За да сме здрави, е нужно да поддържаме „чиста“ лимфна система. Безпорно, правилният хранителен режим и физическата активност са важни, но за съжаление не достатъчни, особено когато никога не сме провеждали прочистване на тялото си. 

Как да прочистим Лифната си система с Нано-стик

Лимфната система е тясно свързана с енергийните ни мередиани. Квантовата нулева енергия на бързо коригира това поле и енергията на квантово ниво. Когато био-енергията ни бъде коригирана с помощта на този Енергиен-стик, нашият организъм моментално започва процес на самоизцеление. Лимвната система се прочиства за минуте, кръвта се обогатява, имунитета започва да работи с пълна сила.

Квантовият био-енергиен стик може да ви помогне за бързото премахване на деструктивната (болна) енергия. С кръгови движения в областта на проблема, вие изчиствате тази енергия на квантово ниво и освобождавате работата на лимфната система. С определен брой минавания по гръбначния стълб (централния мередиан), можете да въздействате и на цялостната лимфна мрежа, до пълното и освобождаване с няколко сеанса.  
За повече информация, моля вижте видеогалерията, прочетете „Чудото наквантовия нано-стик“ и посетете групатани във Файсбук. Закупете от нас Квантов био-енергиен стик на цени от 45-75 лв. При възможност, свържете се с нас за консултация и съвет. Тел. 0878197022

Бележка на редактора:
limfata lechenie prechistvane лимфата лимфната система пречистване лечение изцеление на лимфната мрежа  
Поради многобройните запитвания от нашите читатели за допълнителна информация за Квантовото енергийно лечение. Кликнете тук
пречистванеlimfata lechenie prechistvane лимфата лимфната система лечение изцеление на лимфатаimfata lechenie prechistvane лимфата лимфната система пречистване лечение изцеление на лимфната мрежа 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най-посещаваните публикации