КВАНТОВА МЕДИЦИНА: Квантово-молекулярно вълновия метод на лечение

КВАНТОВА МАДИЦИНА
квантова терапия, Биоенергийна терапия. Квантова синхронизация, Мигновено лечение
Квантово-молекулярно вълновия метод на лечение


Ако човечеството бе избрало пътя на себепознание, вместо пътя на фармацефтиката, квантовото лечение щеше да бъде отдавна познато. Повече информация за лечението с Квантова терапия и списъка с болестите може да намерите в специализираната литература; физиотерапия, квантова терапия, Биоенергийна терапия. Квантова синхронизация, Мигновено лечение.

Философията на квантовото лечение

Има много видеа показващи приимущестовото на Квантово-молекулярно вълновия метод на лечение. Все повече учените разбират в колко много области е приложимо лечението с вълни (с лечебна честота). Както резонансна честотоа може да счупи стъкло, така и лечебната честота на Квантовата писалка, може да изключи бактериите, микробите и вирусите в организма ви. Тя може да коригира стресовите енергии стоящи в корена на болестта.

Книгата "Защо човек боледува от рак?" дава много данни, които обосновават новата квантова теория за лечение на рака. Откриваме разлика в кръвната плазма на здрави и болни хора. Тази разлика може да бъде коригирана с новите квантови технологии.

Но това не е тайна. Всички знаем, че ако кръвта снабдява болните места с необходимите кислород и хранителни вещества, то оздравяването започва моментално. Такъв е случаят и със рака, както и всяко друго заболяване.

Тук представяме Квантовата писалка и Квантовият медальон. Те въздействат много силно на кръвта и на лимфите в организма. Прочетете другите статии в този блог и ще видите в колко много области това води до много бърз лечителен ефект; настинки, схващания, стави, сърцето, клетките, органите - можете да въздействате и лекувате с това ново технологично чудо.

Но най-важното е цената. Всеки може да си позволи да си ги закупи. С тях може да се самолекувата хиляди пъти, както и да лекувате цялото си семейство, роднини и приятели. Мнозина го наричат 'магическа пръчка'. Дори децата могат да го ползват сами.

НАНО ЕНЕРГИЕН СТИК е удобен за носене навсякъде и никога не се изтощава. Това е просто здравословен резонанс, който коригира болната енергия, разпределя кръвните телца пропорционално, изчиства лимфите и т.н. Все неща, нужни за бързото оздравяване.

Въздействието на електромагнитното поле върху организма

Когато говорим за квантова енергия, можем да си я представим като плазмено поле с даден енергиен резонанс. Когато този резонанс е стресов, това предствлява плазмена топка (или друга форма) от деструктивна (стресова) енергия. Тя нарушава дейностите и информационното поле в областта, поради което клетките и органите не могат да функционират нормално.

Например, Кеше описва тези енергийни полета, като плазма. При лечението на рак и други болести, той поставя пациента в квантово електромагнитно поле, което въздейства на тези деструктивни полета в нас. При интерес прочетете за Лечебната Кеше Писалка (40-50 Евро).

Сърдечните заболявания и психичните травми

Сърдечните заболявания са най-близо до психичните травми и до енергийните дисбаланси. Бсяка болест е сигнал от страна на тялото, че нещо в начина ни на живот и мислене трябва да се коригира. Болестта е само външен симптом, за вътрешни нарушения (на квантово и духовно ниво).

Медицината погрешно се борила със симптомите. Вместо да лекува корените на проблемите, тя просто ни дават химикали, които запушват чувствителността към симптома. С други думи, ние се борим срещу тялото си, вместо да му помогнем да се освободи от токсините и заработи нормално.

От друга страна, Медицината не гледа на човека като цялост. Всяка болест е резултат от емоционални проблеми, болки, преживявания и т.н. Психическият и емоционален стрес водят до дисбаланс в организма. Болестта се проявява едва когато стресовата енергия надмине дадено ниво и организмът е принуден да ни даде сигнали, за да направим нещо.

Резонанс на Сърцето: Учени измерват вибрациите на сърцето ни

Подсъзнанието ни знае причините и начина за лечение

Всяка клетка има разумност и може да бъде повлияна с мисъл и с намерение. Учените установяват, че милиардите клетки обменят информация на квантово ниво, дори и на огромни разстояния. Те общуват помежду си, разменят си информация и работят в синхрон.

В Обединителната мисъл това се нарича, Физическа душа (съзнание). Всяка физическа частица има вътрешен характер. Съвкупността от съзнателния аспект на всички клетки в организма представлява физическата ни душа. Във връзка с духовната ни душа, те оживяват и действат като едно. Но физическото е само превозното средство. Духовното е водачът.

Мускулен тест - разкрива всяка тайна

Така разбирате защо, това което осъзнаваме съзнателно е по-малко от 10% от това което подсъзнанието ни има като информация.

С помощта на мускулен тест можем лесно да проверим причините за тази болна енергия в организма ви. Мускулният тест може да покаже колко е тази енергия и колко минавания с Квантовия стик могат да я изтеглят, за да се излекува организма.

Можем да опишем хиляди свидетелства за лечение на всякакви болки и заболявания с Квантовата писалка. Имаме много клиенти, които с изключително успешни дори и с Квантовия медальон.

Но освен самото изцеление, вие ще се почувствате себе си, без усилие, ще заживеете по-пълноценно и изпитвате по-голямо удоволствие. Защо се случва това? Когато Физическото поле се освободи от деструктивните, нервни, стресови енергии, автоматически духът ни е свободен да се изрази. Затова ще станете по-обичащи, по-стабилни, по-спокойни, по-успешни. За да го усетите, изпробвайте сами!

С квантовия енергиен стик можем да изчистим този негативен резонанс от тялото си. Тази 'Магическа пръчка' възстановява здравословната честота в тялото ни; започваме да мислим и чувстваме положително; организма превключва в режим на самоизцеление, а не режим 'стрес'.

Купете си Квантов Стик. Слушайте тялото си, то само ще ви подскаже къде има натрупана деструктивна енергия, която трябва да изчистите. Минавате необходимия брой пъти с тази магическа пръчка и ще видите изключителния лечебен ефект. 


Преди и след лечебния сеанс с Квантовата Писалка:

квантова терапия, Биоенергийна терапия. Квантова синхронизация, Мигновено лечение

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най-посещаваните публикации