Резонанс на Сърцето: Учени измерват вибрациите на сърцето ни

Резонанс на Сърцето
Вибрациите на нашето сърце автоматично влияят начина по който мислим, чувстваме и функционираме 
 
 
Обединителна Семейна Терапия,  2016

Съвременни научни изледвания показват, че човешкото сърце съдържа интелигентност независима от мозъка, която направлява индивидуалния ни живот. Както обяснява Обединителния Принцип, "ние сме надарени с емоционална чувствителност към Божието сърце." В духовен аспект, нашето 'сърце' е, "неспирния импулс да търсим и получиме радост, като инвестираме всичко в обекта на нашата любов" (Обединителна Мисъл). Сърцето е центъра на нашата духовна душа, където Бог обитава. Нашето тяло също реагира и резонира със състоянието на нашето сърце. Науката днес може да измери точния резонанс на тези състояния. Те показват ралното ниво на нашето духовно разитие. (Виж диаграмата)



Сърцето се изразява чрез интелекта, чувствата и волята и те генерират енергия в духовния и физическия свят. Този резонанс автоматично оказва влияние върху начина, по който мислим, чувстваме и функционираме. Всички наши мисли и чувства произвеждат определена квантова енергия, която става част от нашето съществуване. Те оставят някои измерими физически трептения и влияят на нашата околна среда и реалност. Ето защо Учителят Мун ни учи:

"Настройте се, като камертон, да резонирате с вибрациите на Божията честота. Резонирайте с Божията неегоистичност." - Сан Мьон Мун, "Духовна помощ"

Моля, разберете, по-ниският резонанс от конфликти, ядове и притеснения се съхранява в клетъчната ни памет и постепенно се натрупва, все повече и повече, под формата на стресова (деструктивна) енергия. С времето, разбира се, това се появява в болести. Но това същевременно води до по-голяма нервност, раздразнителност и други проблеми. И все пак, това е енергия, съхранена в организма, която сега контролира тялото и подчинява духа ни. Лесно можем да се освободим от нея с Квантов био-енергиен стик (50-70 лв). Разберете, резонанс на любовта (528 Hz) може да лекува болести, психични проблеми, дори взаимоотношенията ни.

Нива в развитието на Сърцето ни

Всичко преминава през 3 степени на развитие, докато достинге завършеност. Развитието на сърцето ни също преминава през 3 етапа; Първо се формираме, развивайки детска любов. На ниво израстване се научаваме да споделяме, усъвършенствайки братско-сестринското ниво на любов. А след брака развиваме Съпружеската любов, която прераства в безусловна родителска любов. Ако разгледаме резонанса на сърцето, ще видим, че много хора, макар и станали родители, са все още на ниво формиране или дори по-ниско в духовното си развитие.

1. Духовно Формиране

Когато духът ни е в Ниво на формиране (резонанс от 50 до 200), резонираме в царството на страха (резонанс 100 Hz), което ни смъква в съмнения (резонанс на 75), или надмогваме до гордост (резонанс на 170) и кураж (200), като е на върха на израстване в етапа на формиране. Тази честота на сърцето ни ни свързва със Средния духовния свят (Нито е ад, нито рай). Хората, които са добросъвестни, но материалистични, индивидуалистични, песимистични и хуманистични, са на това ниво.

Тъй като на това ниво съзнанието на духа все още не е достатъчно развита, хората се управляват от техните физически умове (Прочетена: Структура на ум). Това е незряло, детско ниво. Децата все още се формират духовно, така че те зависят от любяща среда, сигурността и защитата на техните родители, които се очаква да бъдат в резонанс завършването, Етап на Любовта. Ето защо, хората останали на това ниво, са силно уязвими и извършени от емоциите на другите и по този начин клюки, негативизъм, критика, лесно може да ги дръпнат надолу в сатанинското - Непринципно царство (в негативен резонанс).

2. Растеж 

Достигайки резонанса в Ниво растеж (300-400 Hz), човек навлиза в съвсем друга сфера - свързана с духовния свят на Рая. На този етап, изведнъж човек става по-склонен да учи и последва истината (резонанс на 300); той приема (резонанс на 350), следва и практикува. Това води до израстване и най-накрая той достига честотата на истината-разума (резонанс на 400). Това означава, че умът му вече може да работи напълно свободно и нормално. Той може да функсионира, чувства и мисли правилно и много продуктивно. Защо? На този етап лошият духовен свят не може да се намесва. В този резонанс на сърцето човек интуитивно усеща доброто и злото, според Божият абсолютен стандарт. Това е нивото достигнато само от топ светци в християнството. Сърцето на такъв човек е отворен.. те са готови да живеят за другите, но пък са уязвими по отношение на сексуалните изкушения.



3. Завършеност

В Степен на завършеност (съвършенство), вибрирамме в любов, радост и мир. Сърцето достига резонанс 500 до 600. Много малко хора могат да достигнат временно този резонанс, чрез много духовни практики, молитва и медитация. И все пак, те не са на това ниво на растеж. До това ниво не може да влезем сами. Трябва да бъдем перфектна двойка, да живеем в името на света и за Божията воля. Само като съвършена двойка, усъвършенствали всички сфери на сърцето, ние навлизаме в царството на Божието директно господство (резонанс над 700).

Как тези изследвания помагат да се лекуваме?

Въз основа на квантови изследвания бе развит ефективен метод за лечение без пиене на хапчета - Кванто лечение (евтино, бързо и без нужда от доктори). Това Енергийно лечение използва здравословни вълни, които лекуват на квантово ниво. Прочетете за Квантовото био-енергийно лечение


ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

КОМБИНИРАН СТИК: Американска и Японска технология

ПИСАЛКА НА КЕШЕ и Квантовото лечение

КВАНТОВ ЛЕЧЕБЕН МЕДАЛЬОН

Енергийно лечение на Сърцето

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най-посещаваните публикации