ЕНЕРГИЙНА МЕДИЦИНА: Метод за Квантовото енергийно лечение възможностите на човека

Енергийна Медицина
Методът на Квантовото енергийно лечение и възможностите на човека

Започваме да откриваме новите лечебни приложения от разкритията на Квантовата механика, развивайки способност да ускоряваме процесите на оздравяване, намаляване на болката и пълно изцеление

Ричард Гордън  разива методът на Квантовото Докосване. Чрез упражнения, дишане и медитативно фокусиране на енергията на сърцето си много се научават да изполват тази енергия за лечение.


Навлезте в Енергийното лечение с Квантовата писалка

Не всички успяват да повишат енергията си с упражнения, но всеки е по-лесно да започне с Квантовата лечебна писалка (стик). Квантовият био-енергиен стик може да ви помогне за бързото премахване на деструктивната (болна) енергия. С определен брой минавания по гръбначния стълб (централния мередиан), или с кръгови движения в областта на проблема, вие изчиствате тази енергия на квантово ниво. Ето някои ползи от използването на Квантовия стик:

    1. По-бързо ще навлезнете в енергийното лечение
    2. Не изисква усилия за медитация, дишане, упражнения
    3. Всеки, дори и дете може моментално да почне да го ползва
    4. Ще изчисти енергиите ви по-бързо, за да развиете лечебната си сила
    5. Дори да мога да лекувам енергийно с ръце, много неща са ми по-лесни,
        бързи и удобни с Квантовия стик

Отвъд това, принципите на всеки вид енергийно лечение са едни и същи. Просто Квантовата писалка е вече заредена с много силна енергия, както и има много силна йонизация. Ричан Гордън многократно обяснява за ползата от такива предварително заредени лечебни обекти. Такива са и Квантовата писалка и Квантовия медальон.

Ползвайки Квантовата лечебна писалка ще може да постигате реално осезаеми, поразителни резултати. Ще откриете невероятни възможности за лечение, там където дори не сте знаели, че това е възможно толкова бързо и лесно, и то без лекарства. Но също така, скоро ще развиете собствените си лечебни способности. Защо е така? Защото в момента в който енергийното ви поле започне да се прочиства от насложените през годините стресови-деструктивни енергии, вашата собствена чувствителност и лечебни сили ще се отпушат.

Енергийното лечение е 'Медицината на Бъдещето'

Ако се включите да разпространим Квантовия стук и енергийното лечение, ще дадем на хората знания и инструменти за ефективно самолечение. Досегашните техники за лечение с хапчета и болници, ще ви се стори като остарели, старомодни играчки, защото ще може да постигате много по-бързо, много по-ефективно, много повече неща, които медицината нито може да обясни, нито изучават в университетите, нито може да ви помогне.

Най-странното е, че вместо да се отдалечите от науката, ще трябва да разберете най-новите научни открития от Квантовата физика, които все още едвам, едвам навлизат в медицинските ни заведения, а в университетите въобще и не са ги чули. Или ако бъдем точни, просто спонсорите им нямат финансов интерес населението да бъде здраво, без да им плаща. А квантовото лечение позволява точно това.

За целта ние даваме на читателите ни точно това от което имат нужда и то неща, които вече сме изпробвали. Неща, които знаем, че работят. Например, в практиката си съм използвал над 10 вида различни Квантови писалки. По-евтини, скъпи и много скъпи. Но в крайна сметка установих, че не винаги най-скипите са най-ефективни. Прекалено евтините може много да не помагат, но комбинираните енергийни писалки се оказват хем евтини, хем супер ефективни. И това е логично. Така и така ще работите, защо да не се възползвате от всичките положителни въздействия наведнъж. Така и обхващате по-широк спектър от проблеми на които въздействате положително.

КВАНТОВА-ПИСАЛКА

Тел. 0878197028
55 лв. до 1500 йонизация
65 лв. до 2000 йонизация
75 лв. Комбиниран

85 лв. Тройна Комбинация
Препоръчваме ви комбиниран - 75 лв.; с Американската и Японска технология в едно. Получаваме най-добри резултати с него 


Дистанционно Лечение с Квантова писалка

Винаги е полезно да споделяме практиките и успехите помежду си. Хора се обаждат и споделят за невероятен лечебен ефект при проблеми за които никога не сме се сещали. Може да не ви е хрумвало, но можете да лекувате познати дори от разстояние. Просто мислите за човека с намерението да излекувате конкретния му проблем и правите пасажи на себе си. Ефектът е идентичен, все едно сте ги направили на него самия. Няма нищо учудващо в това. Правени са хиляди научни експерименти. А обяснението е следното; Когато мислим за някого интензивно, нашият дух и неговият дух влизат във връзка. Работейки на себе си, ние всъщност можеме да лекуваме неговото енергийно поле, защото в мислите си ние сме свързани с него. След време ще започнете дори да чувствате енергийната информация която идва от другия човек.

В този случай обаче, силата на любовта ви и намерението за изцеление, за помощ, са тези които отключват тази силна духовна връзка и правят този тип дистанционно лечение възможно. Вижте, ВИБРАЦИИТЕ НА СЪРЦЕТО НИ. Не забравяйте, че любовта, желанието и инвестирането са тези които лекуват, а тези нови технически изобретения са само инструменти, които спомагат процеса.

Много хора на които съм давал Квантовата писалка са споделяли за Чудотворния и ефект. Само след дни са идвали с удивителните истории, как е помогнало за раменете, гърба, на коленете и т.н. Изпробвайте сами - Поръчайте: 0878197022


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най-посещаваните публикации