КВАНТОВ ЛЕЧЕБЕН МЕДАЛЬОН (Упътване)


КВАНТОВ ЛЕЧЕБЕН МЕДАЛЬОН
С йонизация 3500, за бърз лечебен ефект

Квантов био медальон - талисман със силна квантова енергия, който те зарежда с аниони. Изработен по японска технология.  Медальонът е зареден със скаларна енергия, която се получава от специална смес с над 70 трейс елементи. Тази енергия е постоянна и не се губи, тя се поглъща от тялото и поема полезните ефекти, които са прекалено многобройни за да се изброят.

Различни енергии действат заедно в симбиоза, за подобряване на твоето здраве и дух: Аниони, Неодимови магнити, Германий, Far Инфрачервено. За повече полезна информация
:  http://kvantovo-lechenie.blogspot.bg

Силната йонизация: Пречиства кръвта и лимфите

Квантовият медальон има силна йонизация от 3500 до 7000. Лечебният ефект е много бърз по простата причина, че кръвните телца се разпределят пропорционално в областта на въздействие. Така болните места моментално започват да се снабдяват с кислород и необходимите подхранващи вещества. Тялото само започва да се изцелява. Това е истинския начин за лечение. Вместо да заобикаляме имунната система и да тъпчем тялото с токсични химични лекарства, ние му помагаме да изцели там където му е било трудно, понеже не е могло да се снабдява с необходимите му жизнени вещества.

Медальонът е композитно смесване на множество елементи, полу-диаманти и др. минерали, които водят до силното му енергийно въздействие. 
Квантовият медальон подобрява здравето и дава виталност, като подобрява циркулацията, неутрализира негативните енергии и презарежда енергийното поле със здравословна енергийна честота. 

Изчиства „Стресовата енергия“
Съвременните квантови изследвания показват, че всяка болка, болест или тежко чувство, се дължат на натрупана стресова енергия със съответната болна честота. За да постигнем пълен лечебен ефект е необходимо, не само да се борим със следствието, но и да изцелим резонанса (честотата) на тези стресови енергии в тялото. Медальонът хармонизира тези честоти, възвръщайки здравословния енергиен баланс в тялото.
При снимка на аурата може да видите как негативната енергия намалява в областта на въздействие, а жизнеността и кръвоснабдяването се засилват.  Лечебният процес е неизбежен. Много хора чувстват и силно успокояващ ефект. Причината е че био-полето се енергизира и негативните енергии, които ни блокират, намаляват.

Начини на употреба:
1. Можете да го носите на врата си постоянно. Така ще въздейства на сърцето и кръвта в цялата кръвоносна система.
2. Слагате в болните области. Например: ливни възли, челото, корема, бъбреците, ставите, врата, гръбначния стълб и т.н.
3. Можете да правите кръгови движения в дадени области, за да завихрите и възстановите енергията там.

4. Можете да сложите 4 медальона в 4-те ъгала на леглото, за да създадете здравословно енергийно поле.
5. Можете да го сложите в хладилника, за да поддържа храната свежа, дълготрайна и здравословна
6. Може да йонизирате водата си с него. Поставете го под чашата или кана за поне 30 мин. или с кръгови движения около.


 ПОРЪЧАЙТЕ: 
тел. 0878197022  
http://kvantovo-lechenie.blogspot.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най-посещаваните публикации