Мускулен Тест при Квантово Лечение

МУСКУЛЕН ТЕСТ
Автономният мускулен тест е лечебен метод за диагностика заимстван от кинезиологията. При този метод се изследва мускулната реакция. Подсъзнанието знае отговора. 

Ние може да не помним съзнателно, но травмата причинила стрес, която е в основата на настоящия ви проблем, се е запечатала в енергийното ви поле. При въпрос тялото реагира. С мускулния тест можем да хванем тези реакции и така да комуникираме с подсънанието. Можем да разберем каква точно е причината този проблем да се изявява с нашия живот. При лечение с Квантоватия стик това може да не задължително, но все пак е добро помощно средство за диагностика.

Ползи от Мускулния Тест

Ето един пример; Детето е оперирано от сърце. От 2000 км разстояние правят мускуен тест, който показва, че проблема идва от 'заклещени емоции', произтичащи от нещо което Дядото на детето е видял на 16 годишна възраст. Питат дядото и се оказва, че точно на 16 години е видял брат му да умира от проблем със сърцето. А до момента родителите не са имали никаква представа, че в рода им е имало сърдечни проблеми. Сега усилията могат да се насочат, да се освободят тези 'заклещени емоции' от миналото.

Как е възможно мускулния тест от такова огромно растояние да им даде толкова точно тази информация. Много прост; ние сме духовни същества. В духовния свят всичко се знае. Въпроса е как собственото ни подсънание да спусне тази информация до съзнателния ни разум. Мускулния тест прави точно това. Това е просто метод за комуникация с подсъзнателното информационно поле. А най-често болестите имат духовен произход.

Създателя на 'Емоционалния код' за лечение, д-р Брадли, съветва да освобождаваме тези заклещени-стресови енергии с Квантовата енергийна писалка. Тя е супер ефективна за това, но добавя и множество допълнителни оздравителни ефекти, Прочети...

"Лечението с квантовия стик не е въпрос на вяра или плацебо, просто болните честоти ще се изравнят и завибрират с по-силната здравословна честота на Квантовата писалка."

Ето още един пример; С мускулен тест установявам, че прищипаният нерв, който е измъчвал човека в продължение на година, произтича от 'заклещени емоции' идващи от дядото. Подсъзнанието отговаря, че дядото е бил под огромен стрес, който се е заклещил във врата. Сега тази енергия иска да се освободи и избива в проблема с прищипания нерв. Оказва се, че наистина е така. Дядото е бил под толкова стрес, че е починал много млад. Бил е дърводелец и е работел приведен. След като човекът концентрира работата си и освобождава тази конкретна 'заклещена емоция' се случва чудо. На следващата сутрин прешлените му се изправят сами и проблемът изчезва. За няколкко дни се възстановяват всички нарушени функции, причинени от едногодишните схващания и множеството токсични лекарства. Не е ли чудесно!

Ето един прост пример за мускулен тест с махало, показан от Дийпак Чопра в теливизионо предаване, който сами можете да изпробвате с Квантовия медальон:



Ще установите, че собствените ви представи ще изменят движението на махалото. Ако си кажете, че напред и назад ще значи "Да!", а клатене настрани ще значи "Не!" вече имате метод за комуникиране с подсъзнанието.

Познавам кинезо терапевтка, ползваща много успешно Квантовата писалка. Тя задвижва Квантовия медальон над всяка чакра; ако продължи да се върти, значи е активна, ако спре да се върти и започне странични движения, значи там енергията е слаба. Тогава тя енергизира слабите места правейки кръгови движения докато енергията се активира.

Други методи за мускулен тест

Оригинално мускулния тест е открит, когато кинезотерапевтите открили, че краката на пациентите се изравняват когато няма проблем, но се разминават, когато има. Но скоро открили, че въпроса може да е в мислите им, но тялото въпреки това ще отговори. Това е нормално, понеже мислите ни също са подсъзнателна квантова енергия. Вижте, ВИБРАЦИИТЕ НА СЪРЦЕТО НИ

Така осъзнали, че мускулните реакции могат да отговарят с "Да" и "Не" на въпросите ни. За мнозина, като мен, мускулния тест минава светлинни години отвъд това. За секунди мога да получа множество отговори с много детайна информация. Мога да сканирам цялото енергийно поле на пациента и разбера всяка подробност в неизразими с думи детайли. Но въпроса е да ви научим на най-елементарен мускулен тест.

И така, станете прави, тялото ви прави малки трептения; назад, напред. Ако кажете, "Лошо" подсъзнанието ви иска да се отдръпне, така че тялото ви бавно ще се измести назад. Ако кажете "Любов," тялото ви ще се наклони напред - устремявайки се към това което е добро. Така отново имате "Да" и "Не", за да комуникирате с подсъзнанието си. Препоръката е да питате само неща свързани със здравето... неща, които подсъзнанието ви зане по-добре от вас.


Мускулен тест с пръстите:
Ако е "Да," мускулите ще издържат, ако е "Не," ще отпуснат


Мускулен тест с ръката:
Ако е "Да," мускулите ще издържат, ако е "Не," ръката няма да издържи




По-късно може да се научите различни методи за мускулен тест с ръцете и пръстите си. На мен те отдавна вече не са ми нужни. Ще дойде време, когато просто ще чувствате реакцията. Ще е добре да посетите наш 'Семинар по квантово лечение'. При нужда, винаги може да се обърнете към нас, да ви сканираме и направим мускулен тест за личния ви проблем. Успех!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най-посещаваните публикации