Защо Квантовото лечение работи (Силата на Енергийното лечение)

Защо Квантовото лечение работи
Силата на Енергийното лечение -Чудото на мигновеното изцеление с Квантова енергийна писалка

Знаем че по-фините нива на материалния свят отдават повече енергия. Всичко в този свят представлява движение на енергия по даден организиран  и подреден начин. Ето защо силната лечебна енергия на Квантовия стик има изключително позитивно лечебно въздействие върху физическите страдания, личните взаимоотношения, финансовия успех, емоционалната устойчивост, че даже и върху любовния живот. Във всеки аспект от живота ни настъпва чудодейна промяна, когато просто изчистим енергийно био-полето си (аурата).

Изчистване на Аурата: Енергиен Баланс на Аурата с Квантов Стик

На по-финото суб-молекулярно ниво ще открием необятна налична енергия. Ето защо квантовата писалка не се зарежда, нито се изтощава. Това е технология, която използва фина вълнова енергия, каквато използват всички енергийни лечители. А вълната е най-базисната сътворена форма. Най-хубавото е, че с Квантовата посалка всеки, без много познания или енергийни практики, може веднага да започне да лекува и да се самолекува.

Според квантовата теория, това базисно ниво на творението е често обяснявано като 'жизнена сила', която вдъхва живот в органичните същества. Вълната е безкрайна и се разпростира безгранично. Там където вълните се припокриват, те сътворяват субатомни частици. Когато частиците станат по-компактни, те се превръщат в атоми. Атомите се струпват, за да образуват молекули, а те на свой ред се организират във физически формни. Но в основата на всичко това е енергията, а при болестите, говорим за деструктивна енергия, която трябва да се изчисти. Това става лесно и бързо с Квантовата писалка.

Ефакта от лечението с Квантова енергийна писалка

От тук може да разберем, защо когато работя с Квантовия стик съм имал случаи когато стегнати муску се отпускат, шипове се стопяват докато работа, прешлени се изправят, хремата спира, болките все едно се изтеглят (или изтриват). Ефектие са множество и различни. Можем да ги описваме с часове.

Веднъж след 8 часов усилен спорт, само са няколко минути търкане по краката напрежението изчезна и за мое голямо учудване нямах никаква мускулна треска. Накоро една позната ми се обади, че по същия начин е помогнало на мъжа й. Той имал токова силни крампи (схващания) на краката, че не можел да спи. Но с писалката той вече спи спокойно. Просто разтривала с писалката краката му преди лягане.

Друга позната ме попита, "А помага ли за зъбите". Казах й, "Щом чувстваш болка и напрежение, значи е деструктивна енергия. Пробвай!" На другата сутрин тя се похвали, "Това е невероятно, спря ми болките."

Нищо чудно. Квантовият стик коригира всяка деструктивна (напрегната, болезнена, стресова) честота. Ако ползвате комбинирания, че усетите и невероятния ефект върху кръвта и лимфите. Моментално ще започне да снабдява болните места с кислород и нужните хтранителни вещества за да се изцели.

Спрете да харчите за лекарства

Енергийното лечение с Квантовия нано-стик просто влива позитивна, здрава енергия в клетките, които страдат от дефицит на такава енергия. Квантовата енергийна пръчка извлича деструктивната (болна, негативна) енергия от клетките, позволявайки бързо самоизцеление на организма без нуждата от лекарства.

  1. Премахва енергийни блокажи в тялото ни
  2. Изчиства изкривяванията в нашия енергично Био-поле
  3. Улеснява изцелението на тялото ни
  4. Зарежда храните и течностите с енергия, като по този начин увеличава полезността им
  5. На домашни любимци и растения, като възстановява баланса на енергия
  6. За да се балансират и енергизират дисбалансите в тялото
  7. За да помогнете на другите при болки и други заболявания
  8. За да възстанови и енергизира средата, в която живеем
Съветвам всички да пробват сами. Колкото за повече неща усетят полезното лечебно въздействие, толкова повече ще го позлват. А най-хубавото е че ще можете веднага да реагирате, при всички проблеми, още щом усетите симптомите. Прочети, Комбиниран стик с Американска и Японска технология


Резонанс на Сърцет
Как да се лекувам с Квантова енергия 
Болки в гърба и Квантова Терапия

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най-посещаваните публикации