Диабет - Лечение с Квантова Енергия

Енергийно лечение на Диабет
Лечение на диабет изцеление на диабетици енергийно лечение диабет баланс на кръвната захар как диабетът се лекува
Диабетът произтича от емоционален дисбаланс, който от столетия е лекуван с възстановяване енергийния баланс на чакрите
Лечение на диабет изцеление на диабетици енергийно лечение диабет баланс на кръвната захар как диабетът се лекува
Превод от HealthCures
Диабет - Лечение с Квантова Енергия
Според статистиката на Световната здравна организация (СЗО) над 350 милиона души в света са болни от диабет, а всяка година нови 7 милиона се разболяват. В същото време, спортния физиолог, Д-р Б.Берлигин, заявява, "Диабетът е напълно лечим! Инсулиновата мафия обаче крие това, защото благодарение на милионите диабетици бизнесът им процъфтява.
Инсулиновата мафия обаче крие това, защото благодарение на милионите диабетици бизнесът им процъфтява, твърди д-р Жерлигин

Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/article/19476
Инсулиновата мафия обаче крие това, защото благодарение на милионите диабетици бизнесът им процъфтява, твърди д-р Жерлигин

Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/article/19476

Списанието за Традиционна Китайска Медицина (1995), описва методи на Китайско енергийно лечение на диабета. Изцелението на Чакрите е техника за лечение на диабет, която се практикува от хиляди години, която разбира емоционалния корен на диабета.

Енерийните методи за лечение, като акупунктурата имат трикратна полза при диабетиците; увеличават синтеза на инсулин в панкреаса, увеличават използването на глюкоза и увеличават броя на рецепторите на целевите клетки. Това води до понижаване на кръвната захар.

Точно тук квантовото енергийно лечение е най-ефективно. То въздейства на основните жлези (чакрите); коригира енергията и ни освобождава от стресовата енергия натрупана в организма. Целата е така да отстраним първопричината за диабета и да постигнем пълно изцеление. А това ще можете да направите и сами с Квантовата писалка.

Енергийното лечение намалява нужното количество инсулин, затова е важно пациентът да проверява своето ниво и намалява дозите в съответствие, докато спрат напълно. Но най-важното е лечението на емоционално ниво.

Диабета е енергиен и емоционален дисбаланс

Още от древността са разбрали, че диабета е просто енергиен дисбаланс на третата чакра или на "Слънчевата чакра". С Квантовия стик може да правите редовно кръгови движения над слънчевия сплит, за да възстановите този енергиен баланс. А по гръбначния стълб или на главата може да изтеглите емоционалната стресова енергия.

Като цяло, изследването отбелязва, диабетиците имат емоционален дисбаланс. Те имат трудности да получат или поддържат собствената си "лична сила". Те често отразяват чувства на малоценност, прекалено са аналитични, саркастични и песимистични.

Попитайте някой диабетик; те често признават, че имат някои от тези емоционални дисбаланси. А лечението на Чакрите са Квантовата писалка създава баланс в чакрите, което в крайна сметка ще се превръща в подобрение на физическото здраве (вижте, Изчистване на АУРАТА). А Квантовият енергиен стик е най-силен точно в това, да възстановява емоционалния баланс, като отстранява деструктивните, стресови вибрации натрупани в тялото. Прочетете, Квантово изчистване на био-полето

Енергийният Ви поток е основната стратегия в тези енергийни лечения на диабета, използвани успешно от хиляди години. Но сега можете да го направите и сами, у дома си, с Енергийната писалка.
Лечение на диабет изцеление на диабетици енергийно лечение диабет баланс на кръвната захар как диабетът се лекува
Причините за този метаболитен дисбаланс и панкреаса?

Всички знаем, че умът и физическото ни тяло са тясно свързани помежду си. Когато си мислиш за нещо тъжно, чувстваш физическа тежест в сърцето си; емоции, като страх, стрес, безпокойство, неприятности, ревност и т.н., нарушават дишането ни; Което води до недостиг на кислород в организма; Оттук метаболизмът; способността да конвертирате храната в енергия се намалява. В следствие, изпитвате ниска енергия и сте податливи на умора; имате по-малко съпротивление срещу несгодите. Вашите реакции към хората също се повлияват; захранващи повече отрицателни емоции като гняв, страх и негодувание. Така се установява безкраен модел. Всичко това се отразява на емоционалния ни център или чакра на слънчевия сплит.

Изчистване на Слънчевия сплит

Примерна схема: тестване на чакрите

Чакрите са като електроцентрали, които доставят жизненоважна енергия или прана от околната среда до органите на тялото; Те контролират и подхранват жизненоважните органи, като от своя страна засягат физическите, психологическите и духовните условия на човека.

Слъчевият енергиен центът управлява над епигастралния плексус и регулира работата на стомаха, червата, далака, жлъчния мехур, диафрагмата, черния дроб, панкреаса и надбъбречните жлези. Тези жлези създават важни хормони, участващи в храносмилането, превръщайки храната в енергия за тялото.

В енергийното тяло чакрата на слънчевия плексус е нашият емоционален център и се смята за център на динамика, енергия, воля и сила, която излъчва прана (енергия) в цялото тяло. Виждате как емоциите и метаболизмът са плътно преплетени в чакра на слънчевия сплит.

Истинската причина за Диабета

Постоянният, непрекъснат модел на отрицателни емоции като страх, гняв, възмущение, безпокойство, ревност, запушват енергийното ни тяло с отрицателна енергия, заблуждават потока от здрава енергия, в крайна сметка засягат емоционалния ни център - чакрата на слънчевия сплит. Тя се блокира и отслабва, което води до отслабване на функционирането на всички органи и жлези, които се управляват. Панкреасът не е в състояние да произведе количеството и качеството на инсулина, които да помогнат на нашето тяло да абсорбира глюкозата и да я преобразува в енергия. Това води до хронично заболяване, което всички знаем като диабет.

Така разбираме, че Диабетът е всъщност просто симптом, а не причината. Нужно ви е енергийно лечение на самия корен на проблема. Популярно вярване е, че диабетът е болест за цял живот и никога не може да бъде излекувана, а само контролирана с диети и въздържание от храни, съдържащи захар, не е коректно. Сега, след като сме разбрали, че основната причина за диабета е в емоциите и енергийното тяло на индивида, а не в физическото му тяло, логичното заключение е, че ако енергийното тяло на индивида бъде върнато в равновесие, това ще доведе до баланс във физическото тяло.

Подобряването на потока ви от Чи с Квантовата писалка ще спомогне за контролиране на Вашия диабет, в допълнение на обичайните промени в начина на живот като диетата и упражненията. Но крайната ви цел с този нов квантов метод е да може да изкорените проблема напълно и възвърнете пълния емоционален и физически баланс. Прочетете, КАК ДА СЕ ЛЕКУВАМ С КВАНТОВА ЕНЕРГИЯ


ДОПЪЛНИТЕЛНИ СЪВЕТИ  
ОТ ИЗВЕСТНА ЕНЕРГИЙНА ЛЕЧИТЕЛКА:
Лечение на диабет изцеление на диабетици енергийно лечение диабет баланс на кръвната захар как диабетът се лекува
Скъпа Дона: Моята 14-годишна дъщеря има диабет. Има ли някакви енергийни техники, които да й помогнат?
Далак / Задстомашна жлеза

За да остане балансирана кръвната захар, важно е меридианът на слезката (далака) да бъде поддържан силен. Слезката, наричана още далак, е най-големият лимфоиден орган в човешкия организъм.
Чрез успокояване на меридиана на тройния нагревател, източвате енергията от далака и това директно укрепва енергията му.

Далака е орган в който кръвоносната и лимфната система са в най-тясна връзка. Тук се образуват лимфоцити (бели кръвни телца) и се разграждат остарелите еритроцити (червените кръвни телца). От гледна точка на западната медицина, слезката функционира като резервоар за кръв с голям брой червени кръвни клетки. Той премахва нежеланите вещества от кръвта, включително и отпадъците.
Меридиан на Далака (Слезката)
Китайската медицина възприема основната функция на слезката като трансформира хранителните вещества във жизнена енергия (чи) и кръв, като разпредеител на тази енергия до тялото, ума и духа.

Заедно със стомаха, Далака контролира "земния" ритъм на нашите същества, подпомагайки прехода на живота на всяко ниво. Той е великият метаболизатор, така че всичко, което влиза, включително емоции, мисли и храна, всичко минава през далака. Затова той има основна роля в поддържането на здравето ни. 
Меридиан на 3-ния нагревател
Меридианът на черен дроб също често участва в диабета. Можете енергийно да въздействате и на него.

Можете да следвате същите основни стъпки, описани тук, за далака, за да балансирате и меридиан черния дроб. Не се притеснявайте за точното нахождение на точките и меридианите, квантовият стик въздейства на цялата област. Просто проверете тези области, къде има напрежение, схванатост или болка.

В енергийната медицина има няколко начина да освободите енергията (виж описание), а трябва да се възползва от всички възможни начини, тъй като това, което се изисква с това заболяване, е буквално да се промени енергийният навик на тялото й. За засилване на меридиана на слезката:

Промяната на дълбокия навик на дефицит на слезката, не само ще спомогне за поддържането на по-добър баланс на кръвната захар, но и за създаването на нов модел на производство на инсулин в панкреаса. Типът диабет определя колко може да се обърне заболяването. Процедурите, описани тук, ще помогнат на панкреаса да функционира по-оптимално. Прочети още, КВАНТОВО ЕНЕРГИЙНО ЛЕЧЕНИЕ: КРЪВТА, ДИШАНЕТО, СТРЕСА, ПСИХИКАТА

СВИДЕТЕЛСТВА - ИЗЦЕЛЕНИ ОТ ДИАБЕТ:
Лечение на диабет изцеление на диабетици енергийно лечение диабет баланс на кръвната захар как диабетът се лекува
‘Съпругата ми е пенсионерка от 5 години, на инсулин е от 1996, с 19 единици. Аз самият също съм диабетик, на инсулин от 1986, с 27 единици.. В продължение на два месеца правих на себе си и на нея ежедневни енергийни сеанси. Постепенно инсулиновите единици започнаха да намаляват. Шест месеца след това аз бях с 13 единици кръвна захар (от 27), а съпругата ми с 8 от 19. Това наистина е чудо, но аз вече не го приемам за такова, защото то се случва с мен всеки ден.’

"Дайте ми сто диабетици, които са на инсулин, и половината от тях ще се отърват от иглите за един месец, другите 30% - за година и половина. Останалите 20% в пъти ще намалят необходимите им дози инсулин... Само след 72 часа хората се отказват от изписаните им от лекарите хапчета, тъй ккато повече не се нуждаят от тях, и никога повече няма да сърнат към лекарствата", заяви д-р Жерлигин на конгрес по проблемите на диабета.

ФИЗИЧЕСКИТЕ УПРАЖНЕНИЯ И ДИЕТАТА

Най-доброто лекарство за диабет тип 2 са физическите упражнения и диетата. Преди четири години Световната здравна организация и мМеждународната федерация по диабет признават официално, това коието лечители повтарят от години; Пациентите с диабет втори тип може да бъдат излекувани лесно и евтино - с физически упражнения. Лекарит от миналото са знаели това много добре. Физическите упражнения укрепват капилярите. Добре разжитите капиляри и диабетът са несъвместими.

БАЛАНСИРАН ХРАНИТЕЛЕН РЕЖИМ
Лечение на диабет изцеление на диабетици енергийно лечение диабет баланс на кръвната захар как диабетът се лекува
Диабетът може да се излекува с правилния балансиран хранителен режим. Необходим е минерален баланс за който хората често не са информирани, и затова бързат да посегнат веднага към химията… През 2007 г. New York Times публикува статия за проучване, показващо как при пациенти, приемащи широко разпространено лекарство за диабет тип 2 – авандиа, настъпват 66% повече инфаркти, 39% повече инсулти, а смъртните случаи са с 20% повече при онези, страдали от сърдечносъдови заболявания. Вместо това, се препоръчва промяна на цялостния начин на живот, като акцент се поставя върху правилното лечебно растително хранене с висок прием на въглехидрати и нисък прием на мазнини и белтъчини. Разработеният от специалисти по диаабет, хранителен режим, набляга основно на въглехидратни храни – плодове, зеленчуци, зърнени и бобови храни. Включването на повече въглехидрати като ориз, просо, елда, царевица и дори картофи, увеличава инсулиновата чувствителност.

Магнезият е от изключително значение за диабетиците. Той е необходим за производството, функционирането и транспортирането на инсулина. Връзката между захарния диабет и магнезиевия дефицит е добре известна. 
 
Медицинската наука е открила колко чувствителни са инсулиновите рецептори към химическите отрови. Метали като кадмий, живак, арсен, флуор играят роля за разрушаването на бета-клетките, стимулирайки автоимунна реакция.

Сериозният дефицит на жизненоважни хранителни съставки в съвременната храна намалява способността на тялото да се справя с тези химикали и тежки метали, като първото място в списъка се пада на магнезия. Възстановяването на резервите на магнезий в тялото може да отложи във времето или да предпази напълно от диабет II тип и потенциално да предотврати свързаните с него усложнения – сърдечни болести, ретинопатия и невропатия.

Диабетната невропатия, усложнение, което може да настъпи при диабет е вероятно най-разпространеното усложнение на тази болест. Нервните поражения, причинени от диабета, могат да доведат до проблеми с вътрешните органи, храносмилателния тракт, сърцето и половата система. Диабетната невропатия е основна причина за импотентността сред страдащите от диабет мъже.

Увеличената кръвна захар води до химични промени в нервите. Тези промени увреждат способността им да пренасят сигнали. Известно е, че магнезият е необходим за нервната проводимост. Наскоро направено проучване показва, че хората, които приемат най-много магнезий чрез храната, са изложени на по-малък риск от диабет.

Магнезият се използва за предотвратяване и лечение, както на диабета, така и на свързаните с него усложнения, включително на тежка периферна невропатия. Подобно третиране помага да се избегнат или потушат усложнения като диабетна невропатия, аритмия, хипертензия.
Лечение на диабет изцеление на диабетици енергийно лечение диабет баланс на кръвната захар как диабетът се лекува
Диабет - Лечение с Квантова Енергия
ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най-посещаваните публикации