ЕНЕРГИЙНО ЛЕЧЕНИЕ: Живата Енергия на Енергийната писалка

ЕНЕРГИЙНО ЛЕЧЕНИЕ
Живата Енергия на Енергийната писалка

Енергийно лечение, Енергийна медицина - лечение чрез енергийни методи. Различните техники за лечение с енергия са ефективни при лечението на почти всички заболявания. Енергийното лечение възвръща равновесието и изравнява цялото енергийно поле на тялото (Аурата). Какво са болестите? Когато бъде нарушен нормалният трансфер на енергия в нашето енергийно поле, в тялото ни се появяват най-различни блокажи - сигнали за нарушен баланс и наличие на деструктивна енергия.

Когато разплага с голямо количество позитивна енергия, клетката е здрава. Ако изпитва недостиг на енергия или е заразена от негативна енергия, клетката започва да се разболява.

За тези, които нямат силна енергия или искат да я подсилят, предлагаме да си закупите Квантова енергийна писалка (стик). Квантовият Енергиен Стик може да балансира, изравни, изчисти и подсили енергийно. С нея всек може да се лекува сам в къщи, да лекува семейството си и познатите. Енергийната писалка има силна квантова енергия, която не намалява с времето. Не се зарежда. Може да се ползва цял живот.

Квантовото Енергийно лечение, пречиства и балансира

Как се лекува с Енергия и какво представлява Енергийното Лечение? Енергийното Лечение е уникално средство, което ви лекува и помага с насочена квантова био-енергия. Можете винаги да носите този Енергиен стик и моментално да си помогнете, където и да се намирате! Това е революционно нов подход за бързо и безвредно оздравяване и хармонизиране на всеки човек, включително, деца и бебета. Помага за постигане на емоционално и душевно здраве и хармония само за броени минути - правейки кръгови движения с Квантовата енергийна писалка.

  1. Премахва енергийни блокажи в тялото
  2. Изчиства нашето Био-поле
  3. Улеснява изцелението
  4. Зарежда нас, храните и течностите с енергия
  5. Помага на домашни любимци и растения
  6. Възвръща баланса в органите и цялото тяло
  7. Може да помогнете на други при болки и заболявания
  8. Възстановява и енергизира средата, в която живеем

Всеки може да лекува с Енергийната писалка:

Всички болести се повлияват от лечението с прана (квантова енергия)? По принцип 100% от болестите се дължат на нарушен баланс в енергийното тяло на човека. Така че ако можеш да повлияеш на тази енергия, можеш и да лекуваш. Квантовата енергийна писалка прави точно това.

Нано-стик излекува коляното и болките в кръста и раменете ми
Енергийно лечение
Лечение на източника с Енергийно Лекарство

Енергийна писалка
Квантова писалка
Лечение с нулева енергия
Скаларна енергия





Методи за енергийно лечение, енергийна защита и пречистване

Методи за енергийно лечение, енергийна защита и пречистване. ПРАКТИЧЕСКО ОБУЧЕНИЕ.
Дистанционната Система за Енергийно Лечение /ДСЕЛ/ е безопасно, естествено и достъпно за всеки. Извършва се чрез ефирен /нефизически/ контакт между енергийния терапевт и поле на човека, пожелал лечение. Енергийното лечение действа независимо от разстояние.

Как да се лекувам с Квантова енергия

През април и май ще се проведе курс, семинар за обучение по Квантово енергийно лечение (при формиране на група от минимум 7 човека). При Обучението по Енергийно лечение автоматически научавате принципите за Духовно Развитие. Но можете да поръчате Квантов стик  и да ви изпратим кратко упътване за начините на ползване. 

Енергийно лечение: Използване на жизнената сила

Човек е създаден в хармония с природата и Създателя - Бог. Проблемите идват, когато невежеството, потъването в материялното и негативизма подкопаят духовното ни състояние. Стресът натрупан енергийно в организма избива във физически болести и проблеми. Стресът се натрупва като квантова енергия, която в един момент избива в най-слабите места.

Енергийното лечение съществува от векове. Сейким е древноегипетска система за енергийно лечение. Патрик Зиглър посещава Египет и преоткрива Сейким през 1979. Но с развитието на съвремените квантови познания науката за първи път може да обясни защо енергийното лечение е толкова ефективно.

ЕНЕРГИЙНО ЛЕЧЕНИЕ - ПРИРОДАТА НА "ЖИВАТА ЕНЕРГИЯ

Вече можем да сканираме тялото на квантово ниво и видим енергийните канали, аруата и нарушената енергия при болести. Можем лесно да направим квантова диагностика, показваща всички енергийни честоти в тялото. С тази съвременна технология можем да коригираме толкова много неща, невъзможни за досегашната медицина. Можем да прочистим енергиен канал против простудни заболявания, да спрем щтракането в коленете, да изтеглим високата температура, да освободим сърцето и дробовете си и още много. 


Много от тези процеси стават автоматически при въздействието с Квантовия стик. Енергията сама отива там където е нужна. Енергийното лечение помага на цялостното ни състояние,  То засилва цялостно енергийното ви поле със жизнена сила, която е Универсална енергия, присъстваща навсякъде във Вселената. Наричаме я прана, рейки или кии енергия. Учените я определят като нулева, космическа или квантова скаларна енергия.

Лечение с Нулева Енергия: 
Комбиниран стик с Американска и Японска технология



Комбинирания стик струва около 80 лв. Той е съчетание на 2 технологии; Американската, Японската). Не е скъп, както тези от 300-600 лв., но далеч надминава по лечебни качества евтините версии, които са само за зареждане на храната и водата.


Спрете да харчите за лекарства

Обикновено Енергийното лечение се извършва от специалист, чрез насочване на потока от Универсалната енергия в областите на болките. В случая, просто насочвате Квантовата писалка и правите кръгови дижения, пасажи, или просто я закачвате наблизо - изцелението започва веднага.

Енергийното лечение с Квантовия нано-стик просто влива позитивна, здрава енергия в клетките, които страдат от дефицит на такава енергия. Квантовата енергийна пръчка извлича деструктивната (болна, негативна) енергия от клетките, позволявайки бързо самоизцеление на организма без нуждата от лекарства.

Помага ефективно:
  • за болки в кръста, раменете и врата
  • за проблеми със ставите, коленете, шипове и др.
  • при настинки, температура, хрема, кашлица
  • за проблеми свързани с кръвта и лимфите
  • за проблеми свързани с блокирана енергия и натрупан стрес

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най-посещаваните публикации