Квантово Лечение на Шизофрения

Квантово Лечение на Шизофрения 

Погрешно разбиране е, че Шизофренията не може да се лекува. Оказва се, че тя е лечима и нямате нужда от лекарства. Това е документирано в списанието Психиатрик Таймс, побликувано 1939. Без никакви лекарства са излекувани много случаи. Интересното е, че в 21 от случаите изцелението е дошло, просто като е оставен проблема да си отшуми.

Но тук ще обясним как да подобрите бързо ситуацията, с помоща на Квантова енергия. Както д-р Евтимова, в кингата "Квантова медицина," пише, "Шизофреничка с дългогодишно заболяване след 8 години лечение в психиатрии, след лечение при мен се оправи и беше безкрайно доволна, защото за първи път била пълноценна жена, майка и съпруга."



Болест или Духовен преход

Шизофренията е свързана с халюцинации и делюзия. Според Уикепедия това е психическо разстройство, характеризиращо се с нарушение на мисловните процеси и емоционалните реакции. Заболяването най-често се проявява със слухови халюцинации, параноични или фантасмагорични налудности или дезорганизираност на говора и мисленето и е придружено от значителна социална дисфункция и нарушена работоспособност.

Но всички тези симптоми на диагнозата шизофрения, и позитивните, и негативните, са познати на йога от хилядолетия като частични проявления на пробуждащата се кундалини – скритата във всеки човек сила, която носи енергията за пълното осъществяване на вътрешния потенциал, за просветлението. Просто казано, въздигане на кундалини, преди психиката да е достатъчно зряла и подготвена затова. Духовното водене в този момент ще е от голяма помощ. Просветлението не трябва да води до загуба на вътрешен контрол, а до постигането на вътрешен контрол на ново, по-високо равнище.

Когато кундалини започне да се пробужда – в следствие на лошо влияние или неправилна практика – резултатът, вместо самоосъществяване, е именно психоза, болестно разстройство на психичния апарат. Но по-скоро имаме нужда от Духовно изцеление и обучение, отколкото токсични, подтискащи лекарства. От позицията на енергийния модел неврозите са нарушаване на баланса между двете основни енергии в човешката психика, между женската и мъжката енергия - ин и ян. А в действителност това което медицината прави е просто да ни плаши, за нещо което все още не разбира.

Безсилието на медицината

Медицинското знание може само да описва и разграничава симптомите, възможните физиологически последствия и до някаква степен съумява да потисне с помощта на психофармацията острите прояви. И възможностите засега се изчерпват дотук. Причината е очевидна: психиката на човека и нейните разстройства не са непосредствено част от материалния свят. Те са пряко свързани с духовния свят, който медицината ни все още не разбира.

Както Доктор Абрам Хофер заявява, "С правилните добавки, уважение и високи дози ниацин, има възстановяване от Шизофрения при 90%... сравнено с 0% лечимост постигната с лекарства." Да не споменаваме вредните странични ефекти от лекарствата. Но съвременните квантови изследвания дават нова светлина над проблема.

Как да се лекувате енергийно

Вместо с материалния модел на съвременната наука, йога описва случващото се в човешката психика чрез енергийния модел –  всичко, което е в нас и което ни заобикаля, е част от универсалната енергия. Въпросът е как да повишим вибрациите на тази енергия в себе си, да се отместим от грубите вибрации на материалната вселена към фините вибрации на божествения свят.

Хубавото е, че въбрациите на Квантовия стик въздействат и на външните характеристики. Например, при болните с шизофрения обикновено е налице увеличена допаминова активност в мезолимбичната пътека на мозъка. Правейки минавания по централния меридиан заявете (умствено или на глас) намерението си да бъдат коригирани тези химически процеси. Кажете си, "Нека всяка причина за този проблем да бъде коригирана на енергийно, физическо и духовно ниво." След това направете 400 - 700 минавания с Квантовата писалка по централния меридиан.

Повтаряйте това поне 1-2 пъти на ден. Може да си го поставите като условие за 7 дни. Наблюдавайте промените за този период и преценете дали и колко да продължите. Ако ви е по-лесно, не брайте, а просто засичайте време 10-30 мин. или повече, ако имате време. Вие просто се фокусирайте на проблема, който искате да коригирате и оставете енергията сама да свърши останалта част от работата.

Подобрете цялостното енергийно състояние

Когато чакрите (главните енергийни центрове), са все още са затворени, незрели, не са готови да понесат и преобразят постъпващия поток от енергия. Тогава се стига до психически срив. Ето защо е важно да направите изчистване на Аурата и балансиране на Чакрите.
За целта направете 2-3 минути кръгови движения с Квантовия стик над всяка от жлезите (чакрите). Препоръчват това да се направи в началото на всеки лечебен сеанс (дори и да е за 40 сек. над всяка жлеза). Така ще подобрите цялостното енергийно и духовно състояние на пациента. С мускулен тест или махало можете да проверите над кои жлези енергията е слаба и има нужда от повече работа. Може и интуитивно да се сетите, кои жлези са свързани повече с проблема. Работете там по-дълго. С мускулен тест можете да проверите, дали вече дадените жлези са в хармония или им трябва още.

Освободете основните функции на мозъка

Работете с кръгови движения над фронталния луп, двете полукълба, тила. Фронталната част на мозъка е свързана с визуализациите. Тя контролира другите му функции. Ако освободите тази част енергийно, ще можете да мислите и визуализирате без блокажи. Един вид духът ви ще е свободен да има контрол над тялото. Това ще премахне лошите духовните влияния.

Освобождаване от духовното влияние

Имайте в предвид, че Шизофренията обикновенно се получава когато скоро е починал близък човек, който е имал силно духовно и обсебващо влияние над пациента, още приживе. Така че Шизофренията си е един вид духовно влияние. В тази връзка, направете определен брой минавания за да освободите духът на дадения починал човек. Ако четем, Скитника в духовните земи" ще разберем, че духът на човек, който е починал може да се заклещи във квантовото енергийно поле около човека, с когото иска да се свърже. Енергийното поле на Квантовата писалка може да освободи тази енергия, а молитвите ви да помогнат на този дух да отиде на светло място в духовния свят, където да му помогнат.

Имайте в предвид, че всеки от нас има 5 физически и 5 духовни сетива. Няма никакъв проблем да виждаме и чуваме неща от духовния свят. Тази способност дори не е болест, а дарба. Проблемът идва, когато тези влияния са от нисш духовен свят. Има много начини да затворите духовните си сетива, особенно за нежеланите духовни влияния. Но тук ще разгледаме, как да ползвате Квантовия стик за да освободите тези лоши влияния, които водят до отклонения (например емоциите са изравнени, не можете да се изпитва удоволствие или да създавате социални връзки.)

Кои центрове да освободите, за да не могат духовете да ви контролират

Доказано е че енергизирайки следните центрове на главата, ще получите невероятен лечебен ефект. Това са слепоочията, челото (между веждите), лимфните възли (под ушите) и щитовидната жлеза. Редовно ги освобождавайте с кръгови движения или нежен масаж с писалката. Особенно когато чувствате напрежение в някя от тях.

С времето и опита ще добавим още полезна информация и съвети.


ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

2 коментара:

  1. Известно е, че химичният дисбланс в мозъка е пряко свързан с душевното
    заболяване. Вероятно нищо не е така всеобхватно от разгърнатата лудост на
    хроничния шизофреник, който страда от видения и вътрешни гласове, изкривено
    мислене и често пъти пълна физическа и умствена дезориентация. Ако попитате
    един шизофреник кой ден е, той може да изпадне в смут и потресаващ ужас.
    Структурната разлика обаче между това психично състояние и здравето може да
    11
    бъде открита в едно вещество, наречено допамин, отделяно от мозъка.
    Допаминовата връзка, известна от две десетилетия, се състои в това, че при
    шизофрениците има свръхпроизводство на това вещество, играещо важна роля в
    преработването на емоции и възприятия – по този начин халюцинацията е
    навярно резуртат от объркване в химичния декодер на мозъка при
    възприемането на външния свят.
    Тази хипотеза беше опростена от психиатъра д-р Рафик Вазири, от
    университета на Айова, който преразгледа мозъчната химия на шизофрениците
    през 1984 г и стеснява дефекта до една малка молекула, аминокиселината
    серин, присъстваща в повечето храни, богати на протеини. Серинът се смята
    за ранна брънка в производството на допамина. Неспособен да метаболизира
    правилно серина, мозъкат на шизофреника произвежда излишен допамин –
    точният процес все още е неизвестен.

    ОтговорИзтриване
  2. Здравейте ! Как може да се свържа с Вас за повече информация по въпроса ?

    ОтговорИзтриване

Най-посещаваните публикации